Podkleić

Gratulejszyn Maćku

Podkleić
Fajnie ze sie podoba, mnie też
Yes, sir! Rozkaz, sir!
Trask prask
Dzięks Paweł!
No późno i po ptokachMarek.s pisze: ↑20 gru 2023, 21:39Wyszły fajnie.
Wiem, że za późno, ale co do łączenia i precyzyjnego wyznaczania miejsc pod kołki polecam znaczniki (pierwszy z brzegu przykład https://allegro.pl/oferta/znaczniki-do- ... bc89dcabb3) koszt mały a można wszystko pięknie równo wytyczyć. Generalnie połączenia kołkowanie i klejone są przede wszystkim niewidoczne i wbrew pozorom dokładniejsze i pewniejsze niż połączenia „na wkręt”. Ortodoksyjni stolarze omijają wkręty szerokim łukiem
Marek
Jest sporo "tipów" na domowe warunki, w razie czego służę radą.Mawis pisze: ↑20 gru 2023, 21:50
No późno i po ptokachJuz ktos wrzucil ten temat, kupiłem i sie nie sprawdziły generalnie w takim domowym diy. Nie udalo mi sie z ich pomocą w miare prosto zlicowac. Pewnie majac warsztat albo stół z imadlem byloby łatwiej. A tak na podlodze i na kolanach niestety nie. Dlatego najlepiej sie sprawdzily jednak konfirmaty.
Ale dzieki za dobre slowo![]()
Dzieki, w planie mam jeszcze 2 sztuki wiec z rad chętnie skorzystamMarek.s pisze: ↑20 gru 2023, 22:04Jest sporo "tipów" na domowe warunki, w razie czego służę radą.Mawis pisze: ↑20 gru 2023, 21:50
No późno i po ptokachJuz ktos wrzucil ten temat, kupiłem i sie nie sprawdziły generalnie w takim domowym diy. Nie udalo mi sie z ich pomocą w miare prosto zlicowac. Pewnie majac warsztat albo stół z imadlem byloby łatwiej. A tak na podlodze i na kolanach niestety nie. Dlatego najlepiej sie sprawdzily jednak konfirmaty.
Ale dzieki za dobre slowo![]()
Pierwsze koty za płoty, teraz będzie z górki, tylko pamiętaj, wszystko powoli, warto dwa razy sprawdzić, jak już Ci się wydaje, że coś opanowałeś i wkrada się rutyna to na bank coś się spierniczy
Dobra robota, Marek
Gratulacje, wyszło całkiem ładnie.