Żartuję oczywiście Maćku, ja bym się nie zgodził

Podobno nie wszyscy, jeden na leczeniu z założenia zagranicznym, długotrwałym i w kraju z którym RP nie ma umowy ekstradycyjnej

Wesołych Świąt!
To jaki tu antonim by był odpowiedni? Twardziszon?
I zdrowych!
Podoba mi się, że Tobie się podobałomrcnoos pisze: ↑19 gru 2023, 23:39Generalnie wszystko mi się podobało.
Rozmawiałem z Markiem przez telefon. Ciekaw jestem, czy podzielasz jego opinie względem przewagi DP na DAmrcnoos pisze: ↑19 gru 2023, 23:39to już może Marek więcej napisze.
Mi się podoba, że Tobie się podoba. Bo pewnie spodoba się innymJaculek pisze: ↑20 gru 2023, 07:56Podoba mi się, że Tobie się podobałomrcnoos pisze: ↑19 gru 2023, 23:39Generalnie wszystko mi się podobało.
Rozmawiałem z Markiem przez telefon. Ciekaw jestem, czy podzielasz jego opinie względem przewagi DP na DAmrcnoos pisze: ↑19 gru 2023, 23:39to już może Marek więcej napisze.![]()
Ja to traktuje raczej jako krok w bok. Jak widać DA ma w pewnych aspektach przewagi nad wcześniejsza konstrukcją ale w innych wygrywa tamta. Może kiedyś uda się skonstruować coś, co połączy zalety obydwu
Może nie będzie źle. A gdyby nawet, to zawsze możesz powiedzieć: "ZAMAWIAM!!!"kinky pisze: ↑03 sty 2024, 19:04Do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja i później nic już nie jest takie samo