Hej,
Poszukuje wzmacniacza lampowego do gramofonu Audio-Technica AT-LP120XBT-USB.
Głównie słucham muzyki przez słuchawki - Sony WH-XB910N i AKG k271 MKII, ale czasem przez głośniki. Jestem laikiem w sprzęcie. Czy możecie mi pomóc?
Budżet 2000zł
Dziękuje serdecznie.
Wzmacniacz lampowy pod słuchawki do gramofonu
-
Wzmacniacz lampowy pod słuchawki do gramofonu
Ostatnio zmieniony 15 gru 2023, 12:07 przez Herin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jaculek
- Gramofon: Dual 704, 721
Re: Wzmacniacz lampowy pod słuchawki do gramofonu
Jeżeli nie musi to być coś "sklepowego", to polecam kontakt z forumowiczem @MISSE. Tu jest jego wątek sprzedażowy: viewtopic.php?t=10407&start=255 , który pozwala zorientować się w jego urządzeniach.
Analog: Dual 704&721+DenonDL301/ShureV15III/Dual M20E/OrtofonMC-20>HeadamP >PreamP Dyskretniok DIY> DH-101>DH-220>Monitor Audio RX6/Beyerdynamic DT 880
Cyfra: Arcam FMJ CD17 - DIY Mod & Yamaha WXAD-10
Cyfra: Arcam FMJ CD17 - DIY Mod & Yamaha WXAD-10
-
Bardzo dziękuje, wolałbym sklepowy bo nie mieszkam w Polsce więc pewnie transport by stanowił problem, nie mniej użytkownik posiada dużą ofertę a ja nie wiem co wybrać, dlatego jakby ktoś mógł coś poradzić, polecić to by było super 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A gdzie haczkujesz?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Jakiś budżet wypadałoby określić.
jak za granicą to nie wyklucza wysyłki przecież z RP, ale skoro wolisz jakiś brand sklepwy to pod słuchawki jakiegość chińczyka np na KT88 w topologii SE (single ended) w małej mocy byłoby dość dobrze.
Cayin, Yaquin, itd.. jakiegoś Xindaka bym szukał osobiście, bo mi się podobaja ale ja już mam lampę, więc tak sobie bajam tylko.
Z tanich, jeśli budże t niski to jakaś hybryda typu Auna, ale odradzam. Są też małe bzyczki dedykowane pod słuchawki. No ale bez budżetu to wróżenie z fusów.
jak za granicą to nie wyklucza wysyłki przecież z RP, ale skoro wolisz jakiś brand sklepwy to pod słuchawki jakiegość chińczyka np na KT88 w topologii SE (single ended) w małej mocy byłoby dość dobrze.
Cayin, Yaquin, itd.. jakiegoś Xindaka bym szukał osobiście, bo mi się podobaja ale ja już mam lampę, więc tak sobie bajam tylko.
Z tanich, jeśli budże t niski to jakaś hybryda typu Auna, ale odradzam. Są też małe bzyczki dedykowane pod słuchawki. No ale bez budżetu to wróżenie z fusów.
-
Faktycznie, przepraszam byłem pewny że podałem. Chciałem się zamknąć w 2000zł.
Jeżeli ktoś jest w stanie bezpiecznie wysłać za granicę to oczywiście może być
Jeżeli ktoś jest w stanie bezpiecznie wysłać za granicę to oczywiście może być