25 kosztuje 2 x wiecej niz 21. 150 vs 290
I jest bez pilota

25 kosztuje 2 x wiecej niz 21. 150 vs 290
Ok, sorry nie analizowałem bieżących ofert. To wybór prosty. Po prostu nie warto kłaść drugie tyle na 25 tyle bo różnica w dźwięku to będzie niuans. A jak bez pilota to już wogóle niewiele to warte.
No i git! Dzieki!
A szczerze to nie wiem
A ja tam sie nie znam na podlaczaniu, znam tylko rca i glosnikowe
A to powinien mieć. No chyba że jaki wadliwy i mu nie dali tego wejścia. Do czego go porównasz?
Porownam w jakim sensie?
Chodziło mi porównanie np z odtwarzaczem CD jeśli takowy masz , czy gra lepiej czy gorzej. Bo do blu raya nawet nie mo porównywać na niekorzyść tego blu
Aaa, o to kaman. no masz w podpisie Andrzeju, Akai 1100
Lepiej w tej sytuacji podpiąć to kablami YPbPr (złącze komponentowe), na Euro będziesz miała słabszy efekt. Ogólnie w przypadku oglądania filmów DVD potrafi to złącze
Nie wiem czy tv ma takie wejscie. Wrzuc linka do tego kabla. Jak bedzie wzmacniacz to wtedy dzwiek przez wzmak a obraz przez ypbpr.grzehu82 pisze: ↑03 gru 2023, 19:22Lepiej w tej sytuacji podpiąć to kablami YPbPr (złącze komponentowe), na Euro będziesz miała słabszy efekt. Ogólnie w przypadku oglądania filmów DVD potrafi to złącze
przebić obraz po hdmi puszczony z jakiegoś słabszego odtwarzacza BR (mówię o jakości, nie rozdzielczości). Dźwięk wtedy jednak musisz puścić osobno.
O ciekawe! Dzieki! Na razie jest podłaczony przez eurozlacze i jest ok. Czasem przy wlaczeniu jest żolty obraz. Trzeba wylaczyc dvd i wlaczyc i jest ok. Nie wiem od czego to zalezy. Byc moze przez Hdmi by tego nie bylo?amrowek pisze: ↑04 gru 2023, 09:24może coś takiego
https://allegro.pl/oferta/adapter-konwe ... d59afe1ca6
starzeje się