Już pierwszego dnia opatrzność dopadła mateckiego (nie przypadkowo z małej litery, tfu!)

Już pierwszego dnia opatrzność dopadła mateckiego (nie przypadkowo z małej litery, tfu!)
Uważaj na Tenenbauma, żeby Cię w nocy nie postraszył.
Modlitwa o wschodzie słońca?
I za to się wieczorem napiję.
Twoje prawo. Uważam że każdy powinien odpowiadać za swoje czyny. Mrs. Reasumpcja wielokrotnie złamała zasady jako marszałek, dlatego nie została wybrana. Nawet Konfederacja głosowała przeciw. Nie wystawili innego kandydata, więc nie możemy powiedzieć, co by było, gdyby... Bądź uczciwy. Osobiście uważam że w imię demokracji nie można przekraczać pewnych granic - a tu by została przekroczona, gdyby w imię tejże demokracji ją wybrano. przecież tym czynem usankcjonowano by jej ówczesne łamanie zasad, a może nawet i prawa.
Każdy Twój wyrok przyjmę twardy,
Cejrowski vs Chołownia
Też mam takie same spostrzeżenia obecnie co do Cejrowskiego,zagubił się w swojej tożsamości.amrowek pisze: ↑14 lis 2023, 10:27Cejrowski vs Chołownia
Wiesz Ryszard , to że Cejrowski odleciał i to już dawno to wiadomo. Jak dla mnie (nie wiem jak dla innych) gość się skończył. A swoje wywody i opinie polityczne to może sobie wsadzić do swojego WC. Kiedyś myślałem , że kolo ma równo pod sufitem , od od jakiegoś czasu zamieniłem r na g i wyszło mi ..... Od tamtej pory jego opinie polityczne nie mają dla mnie znaczenia i uważam , że nie są rzetelne.
To po kiego grzyba
skoro zgadzasz się z
Gdzie tu choćby krztyna logiki?
Pewnie że można wysłuchać. Nie znaczy to że trzeba się z nim zgadzać.