Daj linka
To w miarę dobra cena. Wychodzi headshell za jakieś 45 zł.
Na Amazon była 250€ od Takhera.
Dolicz wysyłkę do Holandii. Wyjdzie drożej. Kurier z Polski do Holandii to od około 56 zł.
ja bym odłożył jednak zakup na pewien czas kolego , ponieważ żadna z nich nie dorówna dźwiękiem VL-34G z igłą ND134G ..
Kolego, nie chodzi o ewrusy i niderlandię , a przede wszystkim, że tobie leży na uchu - jak kiedyś ktoś pisał o niej nie raz - budżetowo podstawowa i grająca fatalnie wkładka SONY więc trudno coś doradzać, Wojtek wyszedł na przeciw twoim oczekiwaniom i wskazał stajnię AT więc możesz tego się trzymać , a w co nie zainwestujesz będzie dużo lepiej
a jak masz lepszych znawców i kolegów na innym Forum to może coś jeszcze doradzą, natomiast twoje oczekiwania analogowy, muzykalny, bez utraty detaliczności z dobrym basem są jakby na wyrost, wszystkiego mieć nie można od razu wymieniając samą wkładkę w gramofonie, dlatego też zasugerowałem abyś w przenośni jak na komisji wojskowej chwilowo "zmoczył główkę" i przemyślał na spokojnie temat wymiany wkładki - może to nie wiele załatwić w twoim całościowym torze odsłuchowym
VL-34G + ND134G. Mam tę wkładkę i na moje ucho nie różni się od Sony XL15 z igłą od Jico Nd25E. Zakup samej igły z da capo wyszedł mnie około 80€ z wysyłką.pawelgrab pisze: ↑10 lis 2023, 19:15ja bym odłożył jednak zakup na pewien czas kolego , ponieważ żadna z nich nie dorówna dźwiękiem VL-34G z igłą ND134G ..to pewnik
a ta się podoba przecież - to po ki zmieniać
![]()
- dokładnieTak,
ochłoń najpierw bo faktycznie @Tarkusa pobijesz i będzie niesmak forumowy![]()