pier...l dalej

to jak nowe to po co pytasz idź do sklepa - shit 2 wysyłkowo idzie

a
to powiem, że nie wiesz co piszesz sam ogarnij swój tor i przede wszystkim napisz co gra u Zagera faktycznie i przestań ściemniać

pier...l dalej
to jak nowe to po co pytasz idź do sklepa - shit 2 wysyłkowo idzie
Takie informacje wywnioskowałem z postów kolegów jeśli jest inaczej i np to Shiit jest najlepszy w swojej klasie to mnie oświeć w tym temacie.
No przeca wiem
To właśnie kontestuję.
No raczej to nie ten rodzaj gradacji. Jest dobry poza klasowo.
darkman pisze: ↑04 lis 2023, 12:52No przeca wiem
To właśnie kontestuję.No raczej to nie ten rodzaj gradacji. Jest dobry poza klasowo.
Pewnie w subforum o przedwzmakach jest mój test Mani sprzed kilku lat. O ile pamiętam to nie wynika z niego jakiś przedział klasowy, bo przyrównałem do innych phonostage, zgoła odmiennych ceną i wydawałoby się poziomem. Czytałeś? Bo może warto poszerzyć punkt widzenia?
Swoją drogą nie jestem pewien czy dziś powtórzyłbym wnioski, co zresztą dotyczy wszystkich moich testów, a trachę ich popełniłem na forum. Natomiast zawsze to jakaś opinia danej chwili i osadzenia w czasie powiedzmy istniejącej, a bieżącej konkurencji.
W sumie to być może skorzystam z oferty Marcina o ile nadal aktualna i popastwię się nad Iskrą. Choć może i nie ma nad czym, to dość dobry preamp, a uwagi zgłaszane przez kolegów 'z branży preampowej' dotyczyły w zasadzie tylko samej detalizacji nastawów i przewartościowanej ceny, co producent starał się wyjasnić. Dość zresztą sensownie, natomiast niewiele miało to wspólnego z oczekiwaniami klienckimi i tu był i jest pies pogrzebany.
W mojej opinii zgrabny, niewielki i dość wygodny pod względem zmiany nastawów 'on fly'.
Ja bym Tobie zaproponował wprost kontakt z @Jaculkiem w materii np Dyskretnioka. Jacek w dodatku odniesie się Twojej wkładki w stosunku do możliwości sprzętu.
(test również mojego autorstwa znajduje się na forum: dział DIY lub Wzm i przedwzm, może warto przeczytać, bo w sumie nie pisałem tylko dla siebie.. żeby być sławnym, bo kiedy go pisałem to ten postulat miałem już spełniony![]()
).
Na prawdę polecam Jacka, bowiem on sam niczego nie robi na siłę i na pewno nie będzie Ci wciskał własnego produktu.. bo i tak ma kolejkęzwykle.
Kłopot odsłuchowy z produktami Rafała czy Jacka jest taki, że schodzą pod zamówienie i nie bardzo istnieją egz odsłuchowe, ale chłopaki na forum mają ich trochę, więc może znajdziesz kogoś kto się podziałkuje odsłuchem i prezentacją czy coś?
No i nie obruszaj się tak, bo to tylko forum. W istocie to Twój wybór będzie i tylko Twój. Wyciągaj wnioski, a nie czytaj dosłownie.
To raczej pod konkretną wkładkę taki wniosek, ale bardziej punkt odniesienia do Nudy i VPS.