W opisie tych dynaudio jest, że wymieniane były zawieszenia... Juz mi sie nie podoba. Cholera wie co tam wstawiono.
W oryginale byłyby strzałem w dyche w tej cenie pomimo niezbyt wysokiej skuteczności. Niestety ale 2 drozne kolumny ze znaczną kompensacją baffle step tak będą miały i trzeba brak skuteczności nadrobić z wydajności tranzystorów. Tutaj niestety trzeba indywidualnie zdecydować - skuteczniej ale mniej dynamicznie czy ciszej ale z wyrównaniem tego co nam zjada baffle step

.
Albo adaptacja całego pomieszczenia pod zestaw audio tzn zabudowa kolumn w ścianie. Ciekawe, że jeszcze żaden audiofil na to nie wpadł - wydają krocie na przewody audio, wygłuszacze i rozpraszacze do pomieszczeń a zabudowy kolumn w ścianie nikt nie realizuje. Co prawda w odgrodach duże gdny sie pojawiają ale na scianę nikt sie nie zdecydował. A przecież możnaby się zmiescić w kilku czy tam kilkunastu centymetrach. I ile problemów by to rozwiązało... Do kilku watowej lampy jak znalazł.
Jedni używają sprzętu do słuchania muzyki, drudzy używają muzyki do słuchania sprzętu.
Ja błądzę gdzieś po środku...