Dobrze że żyje biedak
Koty
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Re: Koty
Lilka
Lilka ma historię wartą krótkiego odnotowania w kocim temacie
Przypałętała się kilka lat temu i została. Wybrała sobie człowieków i człowieki nie miały wyboru, pokochały
Ma uszkodzoną miednicę, nie wiadomo czy od urodzenia czy jakiś wypadek. Chodzi bardziej na jedną stronę, trochę boczkiem
Dla swoich jest słodkim przytulasem domagającym się pieszczot, a w okolicy robi za miejscowego zakapiora z wystającym zębem, obce kociska nie mają szans
Trzymaj się Dizel!
Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
- ŁDŁ
- Kontakt:
Kosa świsnęła mu tuż nad głową. Było trochę problemów, krwiaki w okolicy oka chyba jakieś w głowie mniejsze, ranę trzeba było czyścić i szyć znów, pokarm mielić. Teraz jest już dobrze, on uważa, że jest zupełnie zdrowy. Szwy zdjęte. Siedzi w domu bo kości jeszcze słabe.
Koty wychodzące to nie jest dobry pomysł, ale co zrobić? Wracają czasem na działkę z której kiedyś przybyły a ona jest po drugiej stronie drogi. Dizel też wszystkich pozdrawia i dziękuje za życzenia
PS z tej strony wygląda zupełnie jak nówka.
Łukasz Długosz
Serwis i projektowanie elektroniki, także audio http://www.ldl-elektronika.pl
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
- konrads0
- Gramofon: Technics SL 1200Mk2
Moja kotka ma puszorek i smycz, buntuje się, ale trudno. Na spacer wychodzi tylko do ogrodu. Później jest zakotwiczona do jakiegoś krzesła, no i "przebywa z rodziną"
-
Krzysztof61
- Gramofon: fonomaster
- ŁDŁ
- Kontakt:
Dziś smutny dzień. Dizel o którym wspominałem wcześniej poradził sobie do czasu, cały czas chudy. Ciągle miał problem z dolną szczęką i już miał trafić na ponowną operację ale zachorował na zapalenie płuc na tyle silne, że kilka dni był karmiony sondą. Po tym jak trafiono z antybiotykiem wrócił do domu i zaczął się czuć lepiej. Wczoraj osowiał i przestał jeść. Dziś do lecznicy, 41,1 stopnia, infekcja wirusowa najprawdopodobniej. Podjąłem w uzgodnieniu z lekarzem prowadzącym trudną decyzję o uśpieniu. Zdjęcie z przedwczoraj, przynajmniej się już nie męczy. Ech...
Łukasz Długosz
- Cracker
- chudy_b
To trudny czas niestety. Pamiętam jak moja buldożka po jakieś 10 latach zdrowego życia, zawinęła się w miesiąc. Słabła w oczach. W pewną niedzielę rano zdecydowaliśmy o uśpieniu wieczorem. Padła w południe. Wszyscy uciekli za wyjątkiem wtedy 12 letniej córki, która do końca leżała obok niej na podłodze. To była obróbka charakteru dziecka łomem. Ale skuteczna. W zeszłym tygodniu wyciągaliśmy sikorkę z rynny. Nie pozwoliła mi jej tam zostawić.
A kiedyś w sylwestra kot mi spał na kanapie i zdechł. Tak po prostu w biały dzień. Nie od wystrzałów. Ponoć wada serca.
- kukiz 30
- Viniu
- Gramofon: Kenwood KD-750
Moja nie może się jeszcze zdecydować
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Universum Studio 6000+AT-540ML, Schiit Mani, Luxman A-371, Luxman D-351, Luxman T-351L, Luxman K-351, Heybrook HB4, DacMagic 100
Universum Studio 6000+AT-540ML, Schiit Mani, Luxman A-371, Luxman D-351, Luxman T-351L, Luxman K-351, Heybrook HB4, DacMagic 100