dziennikarze Onetu przez ostatnie kilka lat często jako pierwsi
Uważam, że Onet ma w tej chwili najlepszą w Polsce ekipę dziennikarską. Za dużo nazwisk, żeby wszystkie wymieniać i nikogo nie pominąć.
A tak baj de łej. Nie wydaje Wam się, że ostatnio to wszystko wygląda tak jakby PIS próbował przejść przez pole na które sam niedawno nawrzucał min. I teraz im te miny wybuchają między nogami.
Paliwo jest, ale Orlen nie chce go sprzedawać po zaniżonych cenach, a ceny muszą być niskie do niedzieli.
Bareja by tego nie wymyślił.
Z drugiej strony - może jest to działanie właścicieli stacji, w sensie franczyzobiorców. Ktoś musiałby to przeanalizować z tej perspektywy.
Nie wiem na jakiej zasadzie "góra" ustala ceny przy takim wariancie.
1. Brak widocznego prawcownika stajci(ok ok nie chciala nagrywać) ale może to kolega?
2. Brak widocznego tankowania (ok ok nie chciała nagrywać żeby nie było widać, że dystrubutor działa)
No i numero 3 sama zrobiło sobie kuku bo tankowała na stacji gdzie paliwo było... niestety...
A jak wpadła? Przestawiła kamerkę
Na stacjach, które paliwa nie mają/ nie chcą sprzedać wyrażnie zaklejają dustrybutory naklejką ,,awaria,,.
Załączniki
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Tusk właśnie w tv jednoznacznie wskazał, że utworzenie rządu przez opozycję demokratyczną jest już pewnikiem. Wypowiedź oparta na bieżących wynikach sondaży. Chodźmy na wybory.
byłem dziś u rodziców. mała miejscowość gminna. okolica w przeważającej części rolnicza. dwie stacje - na obu brak pb i on. pal licho pb, ale przecież mamy czas jesiennych prac polowych. skąd rolnicy paliwo wezmą?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Podjechałem dzisiaj na Orlen i chciałem zatankować zwykłego diesla. Była awaria...., pierwszy raz się z taką sytuacja spotkałem. Do tej pory tylko słyszałem. Wsiadam do samochodu i chcę odjechac. Zatrzymuje mnie pracownik stacji i pyta, dlaczego nie tankuje? Odpowiedziałem, że nie mogę, bo jest awaria. On na to, że mogę zatankować Verve. To ja odpowiadam, że nie stać mnie. A On na to, że to jest ta sama cena. No i rzeczywiście zatankowałem Verve diesel po 5,99.