Polityka
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Re: Polityka
rachuj już na początku wszedł w słowo Donkowi. ciepło będzie...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
-
- Gramofon: Hitachi HT-354
pisałem już kiedyś o znikających komentarzach i tu jest dowód... pisałem go kilka dni temu, cóż nie pozostaje jak robić fotki i wklejać dowody. dzisiaj też odpisałem Darkmanowi i patrzę znowu nie ma. pewnie się znowu czepiam ale cóż jak widać nawet na takim forum jest jak np na jutubie o którym ludzie piszą że kasują ich komentarze bo są niewygodne albo wulgarne. co do wylgarności to inni użytkownicy używają naprawdę brzydkich i chamskich słów czy porównań ale jakoś te komentarze wiszą:) witajcie na wolnym forum:)
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
- Frey
- Gramofon: Dual 604
Łap swój "usunięty" komentarz. Screen z teraz. Ręce opadają co tu się ostatnio dzieje. Ostro Ci się nudzi w życiu żeby robić zdjęcia swoich postów o polityce na forum winylowym. Mam szczerą nadzieję, że znikniecie trolle zaraz po wyborach.
PS. Gratuluję Wojtek, że pozwalasz na upadek tego forum pozwalając najpierw na temat covidowy, a teraz polityczny. Ile wartościowych osób przestało tu pisać to serce mnie boli.
PS. Gratuluję Wojtek, że pozwalasz na upadek tego forum pozwalając najpierw na temat covidowy, a teraz polityczny. Ile wartościowych osób przestało tu pisać to serce mnie boli.
Dual 604 || Dual M20E || Buphono
Audiolab 6000CDT || Wiim Ultra || Denafrips Enyo 15th
Atoll PR200 Signature || Atoll AM100 Signature || Infinity RS6000A
AKG K271 Studio || Audio-Technica ATH-AD500X || Sennheiser Momentum M2 || Bowers&Wilkins PX7 S2
Audiolab 6000CDT || Wiim Ultra || Denafrips Enyo 15th
Atoll PR200 Signature || Atoll AM100 Signature || Infinity RS6000A
AKG K271 Studio || Audio-Technica ATH-AD500X || Sennheiser Momentum M2 || Bowers&Wilkins PX7 S2
- chudy_b
Nudna ta debata. Musiało się tak skończyć gdy nie przewidziano zadawania pytań przez uczestników. No i mamy czytanie wierszyków. W sumie mogli to wcześniej spisać i wywiesić gdzieś na stronie. A w zamian jakiś Klan puścić czy cuś?
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Pytania z tezą, powielające codzienną propagandę i dłuższe niż czas na odpowiedź 

Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
-
- Gramofon: Hitachi HT-354
to samo jak było poprzednio nie widze nigdzie tego komentarza:)Frey pisze: ↑09 paź 2023, 18:48Łap swój "usunięty" komentarz. Screen z teraz. Ręce opadają co tu się ostatnio dzieje. Ostro Ci się nudzi w życiu żeby robić zdjęcia swoich postów o polityce na forum winylowym. Mam szczerą nadzieję, że znikniecie trolle zaraz po wyborach.
trola to sobie rób z siebie. co do usunięcia wątku to byłem pierwszy z propozycją żeby go usunąć ale cóż.
polityka od zawsze była gooownem i dzieliła ludzi, niestety.
spadam z tego wątku bo szkoda czasu. dobrych wyborów w niedzielę;)
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
To jest Twój problem a nie wina forum. Popracuj nad tym

Masz ss z dzisiejszą datą.
- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
Po co ta uszczypliwość Darku?
Aleje Jerozolimskie to piękna nazwa ulicy. Dla Chrześcijan Jerozolima to miejsce niezwykle ważne i święte.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
taaa, tyle, że nazwa średnio nawiązuje do owego świętego miejsca. ma za to duży związek z jakże miłym niektórym sercom i umysłom brakiem tolerancji, ale co ja tam słoik, warsiawiak i korpozjeb będę świetlejszym ode mnie mieszkającym tu od pokoleń tłumaczył 

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
Poczytałeś w Wikipedii. I słusznie. W Warszawie jest bardzo dużo ulic, których patronami są Żydzi. Nie słyszałem by chciano ingerować w nazwy, no chyba że chodzi o komunistycznych działaczy.
- amrowek
dla żydów i muzułmanów też

co do debaty to... hm ja to czegoś nie kumam , miały być pytania a ten komentarz zaraz za pytaniem do pytania ? Czyli że co rządził Pis a tak naprawdę Po ?
Ale najlepsze to były opinie w TVPis info brata kremlowskiego i Sakowskiego . Nie dałem rady do końca obejrzeć. Najlepszy ich tekst premier Morawiecki nie dał się sprowokować , zachowywał się kulturalnie, Nie był żadnym doradcą Tuska. Czekałem kiedy tylko powiedzą że duchem obecny był na debacie Jaro.
Co do samej debaty Rachoń wyglądał jak by ktoś siedział pod pulpitem i ściskał go za "jaja" gdyby takowe miał, natomiast jeśli chodzi o polityków , to jakoś tak hm żaden z nich mnie nie przekonał.
Tusk , jakiś taki nie przygotowany
Morawiecki - dobrze że był Tusk , bo wiadomo
Bosak - czekałem kiedy powie że ziemia jest płaska, i że należy zaatakować Ukrainę
Wielgus- była bo była, spodziewałem się więcej
Hołownia- dobry żart o dziadku co to pociągi wysadzał w kontekście Morawieckiego , ale spodziewałem się więcej
Maj( czy jak mu tam- bliżej pis niż konfa takie coś jak kukiz
po za konkursem
czy obywatele polscy pochodzenia żydowskiego ( bez podtekstów , tak z ciekawości)
Ostatnio zmieniony 09 paź 2023, 21:12 przez amrowek, łącznie zmieniany 1 raz.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- amrowek
To tak dla sprostowania bo to miasto 3 największych religii i dla każdej z nich ważne .
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
Poziom przeprowadzenia tej debaty nie urąga inteligencji elektoratu PiS? Było ok?
Jak TVP wrzuci pasek "były doradca Tuska zarabia miliony na działkach" to będą wiedzieli o kim mowa? Czy tylko wyłapane zostanie nazwisko Tuska?
Jak TVP wrzuci pasek "były doradca Tuska zarabia miliony na działkach" to będą wiedzieli o kim mowa? Czy tylko wyłapane zostanie nazwisko Tuska?
- amrowek
Nie wiem czego się czepiasz.
Wszystko było "ok" i pytanie i komentarz do pytania , że za rządów PO i PSL oraz że Tusk i Opozycja oraz jak dba o 'nas" obecna władza czyt.Pis . Brakowało mi tylko jednego , wchodzenia w słowo aparatczyków partyjnych z TVpis.