5.99? ON i Pb?
Tak jest u mnie i wszystkie inne CPNy się dostosowali.
A jak tam LPG w naszym pięknym kraju? Tutaj, a więc zapewne i wszędzie hesus z Pcimia odbija sobie obniżkę Pb i ON podnosząc cenę gazu, w ciągu ostatnich 2 tygodni codziennie kilka groszy up. Długo był ok. 2.29, a dzisiaj (wczoraj) już 2.79. Cwaniaczek
Człowiek z branży napisał dzisiaj, że czeskie wiewiórki doniosły o cichym zarządzeniu O wobec czeskiej spółki Orlenu, ceny na stacjach przy granicy z Polską mają do wyborów być jak najwyższe. Suweren ma odnieść wrażenie, że Polska to kraj miodem i mlekiem płynący.
Ot maładiec!
Gaz idzie w górę bo Putin nie chciał iść ma układ z prezesem, wojnę ma
.. Swoją drogą, niby sankcje, a ciągle kupujemy od nich węgiel i gaz lpg. Ot figlarze....
Podobno najtaniej jest we wtorki i w piątki rano... i coś w tym jest bo rzeczywiście przed 8 widziałem na tej samej stacji PB95 za 5,99 a teraz jest już 6,07... echh cuda w tym "k"raju
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
Koleś od strasznego wypadku w BMW wziął i spierdolił Albo ma potężne plecy i ludzie słusznie węszą, albo prokuratura Ziobry to banda skończonych idiotów i sami powinni się pozamykać
Koleś od strasznego wypadku w BMW wziął i spierdolił Albo ma potężne plecy i ludzie słusznie węszą, albo prokuratura Ziobry to banda skończonych idiotów i sami powinni się pozamykać
Wiem, w jakiej firmie to bmw było leasingowane. Ciekawe, czy ubezpieczyciel wypłaci z OC, czy do karniak jeszcze cywilne dojdzie…
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
U mnie w centrum po 5.99 ON i PB95 i tak od kilku dni. Ruch jak zwykle, nie ma spieszących z kanisterkami ani miejskich autobusów Ludzie sami się nakręcają...Ile można wziąć paliwa na zapas?
LPG znowu dzisiaj o 5gr do góry, 2.84.
ON i Pb na sztywno, 5.99.
Rano słuchałem Wojtka M, jakiś jego gość twierdził, że rolnicy mają w hurcie drożej o złotówkę na litrze niż ceny na cepeenach. Oczywiście chodzi o tych z dużym parkiem maszynowym i własnym zbiornikiem. Przy tak dużym zużyciu różnice robią się już spore.
Rano słuchałem Wojtka M, jakiś jego gość twierdził, że rolnicy mają w hurcie drożej o złotówkę na litrze niż ceny na cepeenach.
Eee coś się tutaj nie klei. To chyba dlatego że hurtownicy mają jakieś spore zapasy i nie chcą sprzedawać na stracie, ale też rolniczy ON kupowany w dużych ilościach zwykle wychodził taniej na litrze niż ceny detaliczne.
hurtownicy mają jakieś spore zapasy i nie chcą sprzedawać na stracie
a zmierzali do tego, że przy takiej różnicy rolnicy pojadą tankować na zwykłe stacje i spotęgują miejscowo ewentualne braki.
Celowo taki ruch orlenu byłby dziwny, wszak wieś to target wyborczy pisu.