Klucz jest prosty - droższe = lepsze.
Zwracaj uwagę na rekomendowane siły nacisku.
Klucz jest prosty - droższe = lepsze.
No ja mam Pickeringa 15 z jico za 90 ojro. Moim zdaniem warto wydać te 90 ojro, ale to tylko moje zdanieVestiren pisze: ↑31 sie 2023, 08:26Sorry za przysuchę ale wylądowałem w szpitalu i głowa niestety na innej planecie
Ok, jeszcze pytanie do Ciebie Wojtek - serce mi zmiękło i stwierdziłem że chyba kupię zamiennik Jico, i tutaj pytanie - czy uważasz, że Stanton 500 jest wart igły za ~90 euro czy rozglądać się za czymś innym (wkładka + igła już w cenie). Pewnie szedł bym w Shure M97xe, szkoda że wycofali (nie mam zdrowia na polowanie na używki i znowu na przyzwoitą igłę)
Osobiście popieram zdanie Wojtka, kupiłem więc mam.
Problemu nie ma, choć ostatnio mocno zdrożały. Zwłaszcza jeśli to komplet w etui z wyposażeniem i papierami.
Chodziło mi po prostu znowu o cenę wkładki + cenę nowej igły. Sprawdziłem na eBayu i rzeczywiście ceny wysokie, więc narazie odpadadarkman pisze: ↑31 sie 2023, 17:25ową niechęć nie bardzo rozumiem
Poratował byś darkmanie drogi jakimś przykładem modelu takowej? Chyba narazie tą ścieżką pójdę, jakiś sensowny średniak do 5setkidarkman pisze: ↑31 sie 2023, 17:25HE