chcesz taniej to bierz od chinola , ortofon i ten dynavox je tylko przebrandowuje , przy okazji zdasz relację czy to nie jest chińska podróbka chińskiej wagi

https://pl.aliexpress.com/item/40009343 ... nav-review
chcesz taniej to bierz od chinola , ortofon i ten dynavox je tylko przebrandowuje , przy okazji zdasz relację czy to nie jest chińska podróbka chińskiej wagi
Tylko po co tak jeździć, jest tam kropka żeby jej używać. Oczywiście mamy wolność i każdy może robić jak chce, nawet przybijać gwoździe przez palec a nie prosto w łeb. Ale ze skalą tych różnic to trochę przesadzasz.
A może być o sporo więcej? Czasem na setnym faktycznie się różni ale taka apteka to nie jest żeby to miało znaczenie.
Każdy z nas ma inne zdanie i doświadczenie, porównaj wyniki PJ z wagą Ortfona. ale jak uważasz że przesadzam i waga PJ Ci odpowiada to ja nie widzę problemu.
no właśnie - więc powtórzę swoją nocną myśl, że jeden grzmot jaka mikrowaga do nacisku bo odchyły wskazań są akceptowalnie - niezauważalne pomiędzy wagami czy to chinolami czy to chinolami markowymi
'78. No to już pan Filip, a nie Filipek
O, to jest ciekawa uwaga. Skoro już mam czynne laboratorium wagowe to sprawdziłem, do połowy płyty b/z, blisko szpindla nacisk się zmniejsza, max. różnica 0.025.
Ja pomierzyłem, tylko przy samym szpindlu nacisk zwiększa się o 0,02 g