A gdzie takie rarytasy piwne dajo.... sok z granatu .. no no... na bogato
Ino ten widok... kufla do normalnego piwa z takim kolorowym mixem i słomką ... trudne dla oczu
"Złote lwy" i "Czarny bez" od nich można teraz dostać w biedronce. Przynajmniej u mnie w Bytomiu na Pomorskiej. 5 zł/sztuka.
czyli za Sienkiewiczem: "Bar wzięty"?
piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem fotyjaca1970 pisze: ↑07 sie 2023, 14:02piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
Johanes i Amber Pils for mi i "Żywe" dla koleżanki małżonki - foto z trasy Białogóra vs Jastrzębia Góra tak około 50 km .... Karwia to chyba była
ale jaka tam jest fajna rowerowa ścieżka blisko Jastrzębiej Góry ..10/10
Wszystko się zgadza, no prawie wszystkoMawis pisze: ↑07 sie 2023, 14:33No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem foty
Pozwolę sobie wtrącić erratę. Czy jezioro przypadkiem nie ma nazwy: Żarnowieckie?Mawis pisze: ↑07 sie 2023, 14:33No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem fotyjaca1970 pisze: ↑07 sie 2023, 14:02piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
Johanes i Amber Pils for mi i "Żywe" dla koleżanki małżonki - foto z trasy Białogóra vs Jastrzębia Góra tak około 50 km .... Karwia to chyba była
ale jaka tam jest fajna rowerowa ścieżka blisko Jastrzębiej Góry ..10/10![]()
No jasne! Głodnemu browar na myślimrcnoos pisze: ↑07 sie 2023, 15:26Pozwolę sobie wtrącić erratę. Czy jezioro przypadkiem nie ma nazwy: Żarnowieckie?Mawis pisze: ↑07 sie 2023, 14:33No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem fotyjaca1970 pisze: ↑07 sie 2023, 14:02
piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
ale jaka tam jest fajna rowerowa ścieżka blisko Jastrzębiej Góry ..10/10![]()