A gdzie takie rarytasy piwne dajo.... sok z granatu .. no no... na bogato
Ino ten widok... kufla do normalnego piwa z takim kolorowym mixem i słomką ... trudne dla oczu
"Złote lwy" i "Czarny bez" od nich można teraz dostać w biedronce. Przynajmniej u mnie w Bytomiu na Pomorskiej. 5 zł/sztuka.
czyli za Sienkiewiczem: "Bar wzięty"?

piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem fotyjaca1970 pisze: ↑07 sie 2023, 14:02piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
Johanes i Amber Pils for mi i "Żywe" dla koleżanki małżonki - foto z trasy Białogóra vs Jastrzębia Góra tak około 50 km .... Karwia to chyba była
ale jaka tam jest fajna rowerowa ścieżka blisko Jastrzębiej Góry ..10/10

Wszystko się zgadza, no prawie wszystkoMawis pisze: ↑07 sie 2023, 14:33No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem foty
 na spływ brakło czasu, ale jest plan powtórzyć wypad...
   na spływ brakło czasu, ale jest plan powtórzyć wypad...Pozwolę sobie wtrącić erratę. Czy jezioro przypadkiem nie ma nazwy: Żarnowieckie?Mawis pisze: ↑07 sie 2023, 14:33No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem fotyjaca1970 pisze: ↑07 sie 2023, 14:02piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
Johanes i Amber Pils for mi i "Żywe" dla koleżanki małżonki - foto z trasy Białogóra vs Jastrzębia Góra tak około 50 km .... Karwia to chyba była
No jasne! Głodnemu browar na myślimrcnoos pisze: ↑07 sie 2023, 15:26Pozwolę sobie wtrącić erratę. Czy jezioro przypadkiem nie ma nazwy: Żarnowieckie?Mawis pisze: ↑07 sie 2023, 14:33No to ja tam byłem w lipcu, okolice jeziora Żywieckiego, Wierzchucino. Piękne plaże, puste miedzy wejściami Białogóra i Wierzchucino. Do tego piękne jezioro Żywieckie, elektrownia, splyw kajakami Piasnicą do Bałtyku. I właśnie browarki lokalne, nawet tu wrzucałem fotyjaca1970 pisze: ↑07 sie 2023, 14:02
piłem lane - trochę mi za słodkie, ale dobre, Panie dobre ...
 Oczywiście że Żarnowieckie! Mea culpa
 Oczywiście że Żarnowieckie! Mea culpa  

Na szybko co udalo się nabyć w okolicy o tej porze
  Na szybko co udalo się nabyć w okolicy o tej porze