Ja nie doradzam mycia płyt na talerzu gramofonu kręcąc go w odwrotną stronę i następnie wycierania ich papierowym ręcznikiem, ale nieważne, zresztą ....

Jak czytam te negatywne komentarze na jego stronie allegro ,to nie wiem jakim cudem jeszcze ludzie u niego kupują cokolwiek.Jemu jest "przykro",akurat.VinylRookie! pisze: ↑29 lip 2023, 11:43Pojawiła się nowa aukcja z nowym zdjęciem igły, czyżby przypadek?
https://allegro.pl/oferta/igla-audio-te ... 4066052590
^są 2 możliwości - albo ja mam alzheimera, albo kilku użytkowników cierpi na urojenia zaburzeniowe (dawniej paranoja).winylowy_luke pisze: ↑28 lip 2023, 19:58Ja też nie podejrzewam ortophona o bycie tym dzbanem.
A propos, gramofonik już sobie jedna społeczność na forum Hoffmana (czytaj wqrwia) - ciekawe kiedy tam go banem poczęstują
![]()
Jeżeli to czytasz a wiem, że tak - to zmień tłumacza z polskiego na angielski na jakiś inny, bo ciężko się czyta te twoje kretynizmy. Nie pozdrawiam!
Przyszło mi nawet przez myśl, gdzie się podział. A on nowe forum obrabia. Czadwinylowy_luke pisze: ↑28 lip 2023, 19:58A propos, gramofonik już sobie jedna społeczność na forum Hoffmana (czytaj wqrwia) - ciekawe kiedy tam go banem poczęstują
Pomierzył talerz i bije u niego. Wylewał żale na audiomaniakach zanim go nie usunęli ponownie. Aż dziwne że wcześniej tego nie zauważył.
W takim razie musiało się coś Grafomanikowi poprzestawiać.
Jemu nie tylko talerz bije.