MacPhisto, kinky'emu raczej chodzi o to żeby nie przykładać zbyt wielkiej wagi do narodowości piratów drogowych.
Ale ty chyba ogólnie jesteś cięty na Ukraińców co nie?
Jestem, zawsze byłem, będę. Rodzine mi mordowali. Chyba więcej nie muszę pisać.
+ właśnie miałem 2 telefony... klasycznie doradca xtb po rozłączeniu od razu z innego numeru ,,tu kurier inposta długa mam tu czekać na dole z paczku?,, więc jakiś nowy wałek na kuriera się szykuje.
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Ostatnio jadąc 130km/h lewym pasem nagle przede mną zaczął wyprzedzać tira samochód na ukraińskich tablicach, nie użył żadnego kierunkowskazu po prostu wjechal przede mnie potem sobie zjechal przed tirem. takich obrazków widać na naszych drogach coraz więcej. to dotyczy również i naszych kierowców ale jednak nasi używają kierunków a nasi sąsiedzi to tak jak im się zechce.
no i zauważyłem że mandaty za siedzenie na zderzaku nic nie dały, dalej są osły dla których 120-130 lewy pasem to bardzo mało i trzeba takim hrabiom natychmiast zjeżdzać z drogi.
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
wojewodztwo nie ma znaczenia chociaż to fakt że mazowieckie przoduje w olewaniu używania kierunkowskazów i jeszcze można zauważyć że przodują kierowcy takich marek jak bmw i audi:)
dla mnie tacy kierowcy powinni być srogo karani i tyle, jeśli ktoś zdał prawo jazdy, porusza się po drogach i chce jeździć bezpiecznie musi używać i tyle. przykład jadę 140 lewym pasem i nagle bez niczego wjeżdża mi taki debil bez kierunku a ja muszę hamować że wszystkim pasażerom niedobrze się robi no sorry. albo jazda slalomem po mieście beż używania kierunków bo ktoś pod maską ma 400 koni... w Krakowie też miał dużo koni.
zresztą jazda rowerem po Warszawie to też się człowiek może napatrzeć, dla połowy rowerzystów czerwone światło nie istnieje, wyprzedzanie na trzeciego na ścieżkach. i tak w kółko można podawać przykłady
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
Jestem, zawsze byłem, będę. Rodzine mi mordowali. Chyba więcej nie muszę pisać.
Trudno z tym polemizować, rzeczywiście.
no nie, wcale nie tak trudno... moja rodzina dostała potężnie w wojnę od Niemców, Ruskich, jeden wuj, co z Andersem Monte Cassino zdobywał, wrócił głupi do Polski i nasi go zamęczyli, inny za "pomaganie bandom" dostał taki wpier..l, że ledwo go odratowali a potem cztery lata w kopalni odrabiał wyrok... i co, mam wszystkich tych trzech nacji, z naszą włącznie, nienawidzić po wsze czasy? gdzie tu sens?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)