Wydaje mi się że to pies biseksualny.
Dyma wszystko co mu na drzewo nie ucieknie i pewnie nie raz był dymany.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Pies wkurzony na opłaty parkingowe:) tylko dlaczego ma opaskę w tęczowych kolorach? po co mieszać w to niczemu winne zwierzęta.
Są jakieś racjonalne powody dla których pies nie może wyrazić swoich poglądów?
Szczekać każdy umie!
natura to natura nie widziałem jeszcze "psiej pary" i co by z tego wynikło hehe no hybrydy jakieś tam są ale to się nazywa "odnaturzenie" czy jak to tam nazwać:)
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
Homoseksualne zachowania zwierząt – zachowania zwierząt wobec osobników tej samej płci, które zazwyczaj są typowe dla par różnopłciowych tego gatunku. Zachowania te obejmują czynności seksualne, takie jak kopulacja lub wzajemna masturbacja, oraz związane z łączeniem się w pary lub wspólną opieką nad potomstwem. Występują szczególnie często u gatunków żyjących w społecznościach np. u ptaków morskich i ssaków, w tym także wśród najbliżej spokrewnionych z człowiekiem szympansów. Odnotowano je do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich W opiniach niektórych badaczy zwierząt, np. wśród żyraf czy bizonów zachowania homoseksualne są częstsze od heteroseksualnych https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksu ... erz%C4%85t
Homoseksualne zachowania zwierząt – zachowania zwierząt wobec osobników tej samej płci, które zazwyczaj są typowe dla par różnopłciowych tego gatunku. Zachowania te obejmują czynności seksualne, takie jak kopulacja lub wzajemna masturbacja, oraz związane z łączeniem się w pary lub wspólną opieką nad potomstwem. Występują szczególnie często u gatunków żyjących w społecznościach np. u ptaków morskich i ssaków, w tym także wśród najbliżej spokrewnionych z człowiekiem szympansów. Odnotowano je do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich W opiniach niektórych badaczy zwierząt, np. wśród żyraf czy bizonów zachowania homoseksualne są częstsze od heteroseksualnych https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksu ... erz%C4%85t
echh ta wszystkowiedząca wikipedia:) niedługo pewnie zaczną się parady zwierząt hehe
dobra już skończmy ten temat:) fotkę wrzuciłem bo wydała mi sie dobra na "zdjęcie dnia"
psa się czepiają? to ich właściciele tak je ubierają i pewnie im słoma wystaje:)
To wszystko kwestia gustu i wychowania, natomiast krytykowanie czyjegoś gustu już tą słoma trąci... Należy rozróżnić prostotę umysłu od prostactwa intelektualnego ...
ojj kogoś tyłek boli bo temat tęczy ktoś zaczął.. tzn nawet nie zaczął, skąd to czepianie?:) może napiszcie na jakie tematy można tu rozmawiać a na które nie i które można coś napisać z przymrużeniem oka a na które nie i jakie fotki zamieszczać:) dobra idę na piwko wypiję Wasze zdrowie:)