https://www.ebay.com/itm/295663705962
Bez urazy Kolego, nie zrozumiałeś moich postów - należy rozróżnić pudełko do pakowania od pudełka opakowania jakiegoś faktycznego produktu nadającego się do sprzedaży
nie przesadzaj
Nie widziałeś co potrafią sprzedawać np. Szwajcarzy, przy nich to on jest cienki Bolek
No to teraz jasność w ostatnich tematachWojtek pisze: ↑27 cze 2023, 10:03Krótka instrukcja jak rozpoznać mistrza kamuflażu który nie zna swojego miejsca:
- Technics SL-1200GR to najlepszy gramofon i z każdym starym gramofonem są problemy
- obojętnie czy na dzień dobry przypala głupa jakąś bajeczką o byciu świeżakiem czy nie, zawsze prędzej czy później wchodzi w temat podatności igieł
Wojtek pisze: ↑27 cze 2023, 10:03Krótka instrukcja jak rozpoznać mistrza kamuflażu który nie zna swojego miejsca:
- Technics SL-1200GR to najlepszy gramofon i z każdym starym gramofonem są problemy
- obojętnie czy na dzień dobry przypala głupa jakąś bajeczką o byciu świeżakiem czy nie, zawsze prędzej czy później wchodzi w temat podatności igieł
E-dobrze LU, bo po tym wpisie już się zorientowałem, jakoś nie śledząc tego tematu nazbyt. Nawet Maćkowi dałem znać co by się nie wychylał z sercem na dłoniu bo to chujowina zapewne przegotowuje jakiehoś GR powystawowego na sellwinylowy_luke pisze: ↑27 cze 2023, 10:43I po co ja temu cymbałowi odpisuję... Ech, że nie skumałem z kim z
dark...
gitarrra pisze: ↑28 cze 2023, 19:07dark...
żeby to był typowo powystawowy GR to jeszcze pół biedy.Jego dile to z reguły młotkiem klepane ,domestosem odpicowane padliny.Miałem od niego ofertę kupna ,ale na szczęście udało się uniknąć tego szrotu w czasie kiedy szukałem gramofonu.
Dareczku...wiem ,że czytasz to forum, więc "posdrawiam Cię ciule."![]()