Sklep PopMaster

ODPOWIEDZ
POPMASTER-EU
Kontakt:

Sklep PopMaster

Post autor: POPMASTER-EU »

Witam miłośników muzyki z czarnego krążka i zapraszam na wiosenno-wielkanocną promocję -40%.
Pomiędzy 21 a 31 marca wszystkie winyle będą sprzedawane w promocyjne cenie niższej o 40 %.
Serdecznie zapraszam wszystkich na zakupy.
Jeżeli teraz nie będziesz mógł(a) odwiedzić naszego sklepu to nic straconego następna taka promocja Barbórkowo-Mikołajkowa odbędzie się w grudniu.
Pozdrawiam,Teresa Stebelska

http://PopMaster.pl/

Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Sklep PopMaster

Post autor: Wojtek »

Ciekawa promocja.

Przy okazji już wiemy kim jest właściciel, co robi na wyspach i skąd pochodzą płyty w sklepie (patrzcie pozostałe klipy) ;)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
POPMASTER-EU
Kontakt:

Sklep PopMaster

40% zniżki na wszystkie płyty winylowe!!!
Zapraszam, Teresa Stebelska.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 08:33 przez POPMASTER-EU, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Sklep PopMaster

Pani Tereso, nie wiem do czego podała Pani link, ale nikt bez odpowiedniego konta/loginu w systemie Windows Live tego nie zobaczy :)
Wsparcie finansowe forum
POPMASTER-EU
Kontakt:

Sklep PopMaster

Teraz już lepiej.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2013, 20:26 przez POPMASTER-EU, łącznie zmieniany 1 raz.
POPMASTER-EU
Kontakt:

Tylko tydzień dzieli od WWWW!!! czyli Winylowej Wielkiej Wio

Tylko tydzień dzieli od WWWW!!! czyli Winylowej Wielkiej Wiosenno-Wielkanocnej promocji!!!!!
40% zniżki na wszystkie płyty winylowe
Jeszcze masz szansę na zrobienie sobie i swoim najbliższym super prezentu w dobrej cennie.
Zapraszam!!!!
Teresa Stebelska

http://popmaster.pl/
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 08:32 przez POPMASTER-EU, łącznie zmieniany 1 raz.
mody

Sklep PopMaster

Post autor: mody »

Czyli od cen podanych aktualnie na stronie należy odliczyć 40% i otrzymamy cenę, która będzie obowiązywać od 21.03?
POPMASTER-EU
Kontakt:

Winyle o 40% taniej!!

Tylko doba dzieli nas od Wielkiej Winylowej Wiosenno-Wielkanocnej promocji.
40% zniżki na każdą płytę.
Zamiast 40 złotych płacisz 26 złotych,zamiast 10 złotych płacisz za płyte tylko 6 złotych itd.
Zakupy powyżej 400 złotych premiowane w postaci darmowej wysyłki.
Serdecznie zapraszam.
:clap: :clap: :clap:
http://popmaster.pl/userdata/banners/25.jpg
Awatar użytkownika
danpe_

Winyle o 40% taniej!!

Post autor: danpe_ »

Pozwoliłem sobie złożyć zamówienie na próbę, zarazem korzystając z promocji.
Zobaczymy jaka będzie realizacja ;)

Jedna uwaga: reklamy z lewej i prawej strony Twojego sklepu uniemożliwiają mi jakiekolwiek przeglądanie zasobów, pozostaje wyszukiwarka. Próbowałem na Mozilli i Operze, ekran mam mały bo 13 cali gdzieś, może na większych monitorach to wygląda normalnie.
Innymi słowy: jakbym trafił do Twojego sklepu z google, od razu bym wyszedł stamtąd.
Koszt hostingu i domeny w znanych polskich firmach (typu np kei - akurat tą ofertą się interesowałem) jest na tyle niewysoki, że można się chyba obejść bez tych reklam google ;)
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Sklep PopMaster

Po pierwsze. sklep PopMaster ostatnimi czasy ostro spamuje nasze forum w różnych zakątkach, zamiast trzymać się swojego wątku tutaj, co mi się bardzo nie podoba i może się przykro skończyć.

Po drugie, sklep który ma dodatkowo jakieś zewnętrzne reklamy kontekstowe niczym jakiś portal informacyjny?
Moim zdaniem świadczy to o mega pazerności.
Daje to taki obraz jakby to obecność reklam miała równoważyć koszt utrzymania witryny sklepu, a nie sam handel towarem.
Wsparcie finansowe forum
POPMASTER-EU
Kontakt:

Re: Sklep PopMaster

mody pisze:Czyli od cen podanych aktualnie na stronie należy odliczyć 40% i otrzymamy cenę, która będzie obowiązywać od 21.03?
Do północy 20 Marca można było sobie w ten sposób obliczyć ile ta płyta będzie kosztować od 21 pierwszego, lub wrzucić płyty do kosza i czekać na zniżkę i sprawdzić jak kształtują się cenny tych płyt po obniżce.Ale to historia. W tym momencie wszystkie cenny są po obniżce z wyjątkiem płyt nowo wystawionych do sprzedaży.Korekta cen tych płyt mniej więcej o północy każdego dnia.
POPMASTER-EU
Kontakt:

Re: Winyle o 40% taniej!!

danpe_ pisze:Pozwoliłem sobie złożyć zamówienie na próbę, zarazem korzystając z promocji.
Zobaczymy jaka będzie realizacja ;)

Jedna uwaga: reklamy z lewej i prawej strony Twojego sklepu uniemożliwiają mi jakiekolwiek przeglądanie zasobów, pozostaje wyszukiwarka. Próbowałem na Mozilli i Operze, ekran mam mały bo 13 cali gdzieś, może na większych monitorach to wygląda normalnie.
Innymi słowy: jakbym trafił do Twojego sklepu z google, od razu bym wyszedł stamtąd.
Koszt hostingu i domeny w znanych polskich firmach (typu np kei - akurat tą ofertą się interesowałem) jest na tyle niewysoki, że można się chyba obejść bez tych reklam google ;)
Tak zgadza się, właśnie miałam okazję się wczoraj przekonać o tym. Pomimo że na większości komputerów wszystko działa poprawnie to czasami trafiają się takie nieudogodnienia. Już to zgłosiłam panom programistom ale dopiero po świętach spróbują coś z tym zrobić. Jeżeli nie poprawią tego to reklamy po prostu znikną.
POPMASTER-EU
Kontakt:

Re: Sklep PopMaster

Wojtek pisze:Po pierwsze. sklep PopMaster ostatnimi czasy ostro spamuje nasze forum w różnych zakątkach, zamiast trzymać się swojego wątku tutaj, co mi się bardzo nie podoba i może się przykro skończyć.

Po drugie, sklep który ma dodatkowo jakieś zewnętrzne reklamy kontekstowe niczym jakiś portal informacyjny?
Moim zdaniem świadczy to o mega pazerności.
Daje to taki obraz jakby to obecność reklam miała równoważyć koszt utrzymania witryny sklepu, a nie sam handel towarem.
Drogi administratorze Wojtku.
Po pierwsze możesz usunąć moje wpisy w każdej chwili, jeżeli nie wystarczy mi zgłosić i ja to zrobię chociaż mówiąc szczerze nie chcę.
Gzie jak nie na twoim portalu można poinformować ludzi że można za całkiem nieduże pieniądze kupić świetne płyty, nie zawsze będą to płyty w super stanie gdyż trudno wymagać by płyta za 5 była w stanie Mint ale jak ktoś kupić chce np. The Moody Blues i płyta z 42 złotych kosztuje teraz 25,20 zł. to chyba warto o tym wspomnieć, dać szansę ludziom zrobienia prezentu sobie na zajączka. Następna tak obniżka prawdopodobnie dopiero w grudniu tak że żaden spam (informacja) nie pojawi się na forach. Co zaś tyczy się pazerności to reklamy po bokach nie mają z tym nic wspólnego. Zarobek z 3 miesięcy za te reklamy może wystarczył by na zkup jednej pary trampek i to niekoniecznie z górnej półki. Pazerność też by mi nie pozwoliła na 40% zniżkę.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Sklep PopMaster

POPMASTER-EU pisze:Już to zgłosiłam panom programistom ale dopiero po świętach spróbują coś z tym zrobić.
Super serwis. Pewnie tani są ;)
POPMASTER-EU pisze:Po pierwsze możesz usunąć moje wpisy w każdej chwili, jeżeli nie wystarczy mi zgłosić i ja to zrobię chociaż mówiąc szczerze nie chcę.
Możemy się tak umówić, że jak znowu zobaczę jakiś wpis reklamujący poza tym wątkiem to będę go kasował zamiast przenosił.
POPMASTER-EU pisze:to chyba warto o tym wspomnieć, dać szansę ludziom zrobienia prezentu sobie na zajączka. Następna tak obniżka prawdopodobnie dopiero w grudniu tak że żaden spam (informacja) nie pojawi się na forach.
To nie tłumaczy dlaczego tego typu ogłoszenia pojawiają się nie w giełdzie, a w zupełnie innych działach forum, a tylko to mam na myśli.
POPMASTER-EU pisze:Co zaś tyczy się pazerności to reklamy po bokach nie mają z tym nic wspólnego.
To po co je macie jeśli nie dla dodatkowego zarobku? Pomagają wam w czymś?
POPMASTER-EU pisze:Zarobek z 3 miesięcy za te reklamy może wystarczył by na zkup jednej pary trampek i to niekoniecznie z górnej półki.
Może w takim razie warto jednak zrezygnować z tych dodatkowych reklam skoro co najmniej dwóch potencjalnych klientów to drażni lub wręcz przeszkadza w przeglądaniu oferty sklepu? Lepiej dostać parę groszy za wyświetlenie reklamy niż mieć kupca?
Właśnie to daje taki pazerny obraz. Radzę nieco pomyśleć.
POPMASTER-EU pisze:Pazerność też by mi nie pozwoliła na 40% zniżkę.
Przy cenach za jakie płacicie za ten towar na wyspach czy skądkolwiek go sprowadzacie to pewnie nawet z taką zniżką macie jakiś zysk, czyż nie?

Na czym odsłuchujecie płyty do oceny? Chodzi mi o gramofon i wkładkę.
Wsparcie finansowe forum
ODPOWIEDZ