kinky pisze: ↑14 cze 2023, 17:31
tvpis
Nie znam takiej stacji, chodzi o TVP?
Bo akurat wspominali:
https://www.tvp.info/70517997/zarobki-w ... e-dowiedza
Wojtek pisze: ↑14 cze 2023, 18:32
. Znów założyć knebel naczelnemu prowokatorowi?
Prowokatorowi czyli, że wg Was ja
bms01pl pisze: ↑11 cze 2023, 22:15
. wrzucić granat do szamba
Cóż miewam swoje zdanie.
Ale ja prowokacje widzę gdzie indziej bo np w takim nagminnie tutaj stosowanym argumentum ad persona, a jeszcze jak znajdzie się kilku chętnych do publicznego obgadywania kogoś no to mamy towarzystwo wzajemnej adoracji. Jeden z nas tutaj choć zastrzegał, że nie jest za PiS to i tak został nazwany
darkman pisze: ↑11 cze 2023, 17:15
Pisuardesa
Stąd pomysł zmiany tytułu tematu na 8 gwiazdek
Wybacz darkman, że na Ciebie padło, ale jako przykład byłeś najbliżej, a chciałem też płynnie przejść do kolejnego sposobu prowokacji to jest obelżywych zdrobnień czy przeinaczeń imion, nazwisk czy nazw
kinky pisze: ↑08 cze 2023, 16:28
kurvizji
Arkadyo pisze: ↑09 cze 2023, 15:01
pisiorstwa
Nie chce mi się więcej szukać, ale każdemu mogło to się tutaj zdarzyć.
Cytat zaczerpnięty:
bms01pl pisze: ↑11 cze 2023, 22:15
.Mnie najbardziej zastanawia cel innego działania - wrzucić granat do szamba, zaczaić się, mieć w nosie podjęcie dyskusji, jak przyschnie rzucić kolejny. Jest kilku takich specy... Na pogardliwe zaczepki przestałem reagować, opinie ad personam ze strony osób, które mnie nie znają, też mnie ostatnio nie nakręcają - dopóki nie zostanie przekroczona granica. Aaa, wkurza mnie jeszcze tzw. "dysleksja" i brak szacunku do adwersarza okazywany chociażby pisaniem zaimków osobowych z małej litery (oczywiście innych, niż w pierwszej osobie liczby pojedynczej i mnogiej). No ale chyba odbiegłem od głównego wątku