Conference of the Birds, Dave Holland, Sam Rivers, Anthony Braxton, Barry Altschul,
ECM 1027 Germany.
Dark...darkman pisze: ↑03 lip 2023, 20:52Wspaniały album. Oczywiście.![]()
Nie odkładałem. Postawiłem też na nowy i kupiłem od razu jak tylko to było możliwe.
Link .juno nie robi:
The page you requested could not be found on our server.
Także tego.. Na zachodzie bez zmian.![]()
Keith Jarrett Solo, Bremen, Lausanne 3 LP
Hm tylko nie wiem jak liczyć w takim razie tę moją? Stara czy nowa. Używana to na pewno, no bo słuchałem od nowości kurde. No jest problem.
Aha ta moja to 1Press, ale nie wiem czy to ważne, bo jak była nowa to już wtedy była 1st Pressem.
W sumie to też się cieszę, że ni kupiłem używanej, ale jak kupowałem to były tylko nowe wtedy, więc..![]()
No i tera nie wiem czekać do października i kupić kolejną nową, jak już mam taką co kiedyś była nowa? Zasadniczo to na H mi dwie nowe z tym, że jedna będzie starsza! Może to jest argument?
Generalnie to Jarrett już nie gra, bo choruje. Czyli nie będzie nowych nowych, zatem może ta nowa to okazja na nową.
Szkoda, że ten link na juno nie robi, bo chciałem sprawdzić czy ten październikowy to będzie też 1Press, bo jak tak to nie kupię. No bo na H mi kolejny jak już jednego mam?
Obawiam się, że pierwsza reedycja to też nie będzie. Generalnie to fajnie bo jak się ukaże ta kopia w październiku to ta moja automatycznie stanie się stara i używana czyli kultowa. Ona co prawda teraz już taką jest, ale będzie jeszcze bardziejsza. I to lubię! Właściwie to się chciałem zapytać fachowców co będzie nowego w tej nowej z października? Może warto mieć nowiej niż starzej, a przecież też nowo kiedyś. W ogóle czy stare, a kiedyś nowe się liczy czy nie?
Aha to wydrukuj sobie i leć z tym na e-bay czy coś?
Ale kogo to gościu obchodzi? Na Pudelka może z tym skocz i się lansuj ze swoimi zmartwieniami.
To do zakupów daj, albo najlepiej do kącika wsparcia.
No nie dziwię się jakoś zupełnie.
Ano, wydanie jest z 2022, więc jeszcze do kupienia bez problemu (