Polityka
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Polityka
Nie przejmujcie się typowym zachowaniem Latro.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- chudy_b
-
- Gramofon: Technics SL1300
No proszę jeśli ogarniam internet na poziomie Twojej córki będącej w podstawówce to znajdę fakty. Brawo Ty, ale jak widać po tym co wypisujesz wiedza podstawowa to za mało, choć trudno to w ogóle nazwać wiedzą.bms01pl pisze: ↑07 cze 2023, 22:17. teoretyzowanie? jeśli ogarniasz internet na poziomie mojej córki będącej w podstawówce to znajdziesz fakty, nie tylko teorię... ocenianie? a kto tu od niedzieli non stop ocenia??? oczernianie? no tak, jak się nie ma gotowej riposty to trzeba jebnąć czymkolwiek... wrzuć jakiś obrazek z mailami od Dworczyka, miską ryżu, klękaniem u Rydzyka, okradaniem PCK - też się pośmiejemy... wyobraźnię zapewne masz nieograniczoną, z fantazją to już bym nie kozaczył, bo poza partyjny przekaz dnia nie wykraczasz... norma
Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów

- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
W punkt... zasadniczo to miałem w poważaniu Tuska, wolałem innych antypisowców, ale za to jego ślubowanie że rozliczy, zmieniłem zdanie. Mam tylko nadzieję że przynajmniej spróbuje.
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Fakt, jak coś nie pochodzi ze złotych ust Twych idoli to nie może być prawdą
Raczej innej możliwości, o ile opozycja pogoni pisiorstwo, nie ma… Pytanie tylko, czy dzisiejszy układ nie poszedł za szeroko i jakich metod będzie używać żeby rozliczeniom przeszkodzić…
Dziś święto, pewnie przekaz dnia się nie ukazał
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- amrowek
A ja nie ...bo nie rozliczy... bo kiedyś ich też ktoś rozliczy... ten cyrk tak nie działa.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
Jak ja lubię czytać takie polsko-polskie wojenki... Tak jakby pomiędzy jednymi a drugimi była jakaś różnica. Jak to powiedział kiedyś Korwin zanim z mózgu zrobiła mu się jajecznica - PO to złodzieje a PiS to idioci. Ostatnio te różnice jakby jeszcze bardziej się zatarły bo jedni zidiocieli a drudzy skurwili się złodziejstwem.
Lata temu Kazik Staszewski na płycie Kultu "Mój wydafca" śpiewał:
"Czy wierzysz w słowa te?
Ja nie wierzę w nie.
Czyż one prawdziwe są?
Nie wierzę im k... jak psom".
Cytat ten doskonale oddaje również moje podejście do polskiej polityki...
Lata temu Kazik Staszewski na płycie Kultu "Mój wydafca" śpiewał:
"Czy wierzysz w słowa te?
Ja nie wierzę w nie.
Czyż one prawdziwe są?
Nie wierzę im k... jak psom".
Cytat ten doskonale oddaje również moje podejście do polskiej polityki...
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
- amrowek
Hm ... patriotyzm to też glosowanie w wyborach... a nie głosowanie no cóż to taki anty... Wiadomo wybiera się pomiędzy złem a mniejszym złem ... cała ta kampania przed wyborami to festiwal obietnic ...że na wierzbie będą gruszki

-
Wiesz... Ja wyleczyłem się z patriotyzmu. Pracuję, płacę podatki, wychowuję dzieci, nie wywożę śmieci do lasu, nie kradnę i nie oszukuję. Może to jest patriotyzm? Nie wiem. Na wybory, po raz pierwszy od dawna, pójdę ale nie wiem na kogo zagłosuję bo ciężko mi zagłosować na kogoś kim osobiście gardzę.
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
- chudy_b
Ja właśnie tak rozumiem patriotyzm. Nie race, nie koszulki z kotwicą, nie "wstawanie" z kolan w Brukseli. Ale właśnie taka codzienna "porządność"
- amrowek
Niestety ale większość tak ma... nie ma na kogo. Większość z nich już była... betony partyjne nie dopuszcza młodej krwi...
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
-
Niestety taki "normalny" patriotyzm słabo się sprzedaje. Koszulki z husarią i tatuaże małego powstańca nieporównywalnie lepiej... W dodatku jak to wytłumaczyć pospólstwu, że latanie z bejsbolem jest jakby mniej patriotyczne od posprzątania po swoim psie? Niejeden światopogląd by się wtedy załamał.