A pamiętacie jak Pan Strzębosz mówił: „nie dotykajcie środowiska sędziowskiego, ono samo się oczyści”. I jak? Oczyściło się?
Dużo zdrowia Panie Strzebosz!
Z tych kar to chyba się cieszysz? Tok FM w siódmym niebie.
Ty pewnie tak, bo to przecież pochodna jakże właściwej polityki obozu, któremu do krwi ostatniej kibicujesz... a mi przykro, bo będę za to musiał zapłacić. a można by te pieniądze dużo lepiej wykorzystać, np. na diagnostykę antynowotworową...
To wytłumaczcie mi co to za kultura karze ludziom na ulicach wznosić tak wulgarne durne i prymitywne obrażające konkretnych ludzi wrzaski? Mało tego, zawierające groźby cielesne, śmierci wobec konkretnych ludzI. Czy zakłócanie Mszy Świętych lub słowa Andrzeja Seweryna i jemu podobnych to jakaś wyższa kultura, która usprawiedliwia agresję i przemoc? Uważacie, że to jest w porządku?!
Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Potępiam takie zachowanie. Po drugiej stronie barykady masz tego nieskończoną ilość.
Nawet śmieszy mnie to, bo święci nie jesteście, poczynając od szeregowców kończąc na Tusku.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2023, 19:39 przez Szelak, łącznie zmieniany 1 raz.
To wytłumaczcie mi co to za kultura karze ludziom na ulicach wznosić tak wulgarne durne i prymitywne obrażające konkretnych ludzi wrzaski?
może to reakcja na "spieprzaj dziadu", "mordy zdradzieckie", "kanalie", "gorszy sort", "wy stoicie tam, gdzie stało zomo", wyciągnięty w kierunku opozycji środkowy palec?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Nie, bardzo mi smutno że takie duże kwoty pieniędzy które mogły być spożytkowane dla dobra ogółu, przepadły. I smutno mi że Pis ma to w pogardzie. Bo rząd się wyżywi...
To wytłumaczcie mi co to za kultura karze ludziom na ulicach wznosić tak wulgarne durne i prymitywne obrażające konkretnych ludzi wrzaski?
może to reakcja na "spieprzaj dziadu", "mordy zdradzieckie", "kanalie", "gorszy sort", "wy stoicie tam, gdzie stało zomo", wyciągnięty w kierunku opozycji środkowy palec?