Masz psy? Żona mi mówiła, że gdzieś się opierdzielił tego Brosa i kita po psie.
Podobno firmy Subsrtal nie szkodzą zwierzętom psom, jeżom itp.
No mam... gdzieś tu w odpowiednim miejscu wrzucałem. Kurde no...ale pies jak coś mu nie smakuje to nie zezre raczej
Objawy zatrucia trutką na ślimaki
Towarzyszyć im może niepokój, rozszerzenie źrenic i wyjątkowo wysoka gorączka. W wyniku zatrucia i przegrzania często dochodzi do uszkodzenia mózgu i wątroby psiaka, a w następstwie jego śmierci. Następuje ona zazwyczaj w ciągu 4-12 godzin od zjedzenia trucizny.
Kulki się rozpuszczają, są w trawie, ziemi. Pies oblizuje sobie łapy po spacerze, gdy ma mokre itp.
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Masz psy? Żona mi mówiła, że gdzieś się opierdzielił tego Brosa i kita po psie.
Podobno firmy Subsrtal nie szkodzą zwierzętom psom, jeżom itp.
No mam... gdzieś tu w odpowiednim miejscu wrzucałem. Kurde no...ale pies jak coś mu nie smakuje to nie zezre raczej
Towarzyszyć im może niepokój, rozszerzenie źrenic i wyjątkowo wysoka gorączka. W wyniku zatrucia i przegrzania często dochodzi do uszkodzenia mózgu i wątroby psiaka, a w następstwie jego śmierci. Następuje ona zazwyczaj w ciągu 4-12 godzin od zjedzenia trucizny.
Kulki się rozpuszczają, są w trawie, ziemi. Pies oblizuje sobie łapy po spacerze, gdy ma mokre itp.
To moze zostane przy ślimakolu. I porobie pułapki piwne...
To moze zostane przy ślimakolu. I porobie pułapki piwne...
No ja przy psiakach to sprawdzam każdy preparat czy przypadkiem nie zaszkodzi łobuzom
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7