Hmm o czo tu chodzi?chrzan49 pisze:Misienko.Obecny i przyszły nawet się kosza nie nadaje.Zapewne będzie lepszej jakości ale stary dobry analog.
Pozdrawiam T

Hej!Robert_p pisze:lecorbusierinette, też jestem z Bydgoszczy i nie wiedziałem że jest zakład który weźmie w swoje ręce taki sprzęt, dobrze wiedzieć, dzięki za info
Gratuluję majsterkowania, też to robiłem i frajda nieziemska ! Pozostała mi jeszcze polerka klapy ...
Gdybyś chciała podłączyć swój gramofon do mojego skromnego sprzętu i posłuchać czegoś głośniej to zapraszam jednak w związku z przeprowadzką za ok. miesiąc
Dopiero teraz zauważyłam, że ktoś odgrzebał mój temat

Właśnie dokładnie do tego samego się przymierzam. Mam w niektórych miejscach mocno podrapany akryl. Kupiłam pastę polerską na Błoniu, ale jest do niczego, nazywa się Xerapol (nie doczytałam, że już ją ktoś odradzał), ale i tak sama pasta polerska przy moich rysach nie da rady.
Mój dziadek miał nasadki do polerowania, i już się chciałam sama za to zabrać, ale jeżeli masz jakieś lepsze możliwość, to chętnie bym się dołączyła

Super! Może faktycznie kiedyś się wybiorę podpiąć swójego gramiaka pod większą kolumnadę.

Pozdrawiam!