No i fajnie, że jest taka propozycja i może się uda, jeśli będę mógł to chętnie.
Czyli bardziej popołudniowo wieczorna impreza i kto chce odjeżdża do domu, a kto chce sam sobie nocleg organizuje zamiast weekendowej 3 dniówki z noclegami dla wszystkich?
W opcji pierwszej czy ewentualnie można liczyć, że koledzy, hmm... bardziej zmęczeni

2 - 3 dniówki w sezonie to tak jak kolega Tuczi pisał, brak miejsc i drogo, preferują wtedy hotele i pensjonaty tygodniowe pobyty. Byłem na kilku zlotach z "mojego" forum auto, rozsądnie tylko początek czerwca i II połowa września to wychodziło. Ale w zamian za klika stówek nocleg, wyżywienie, jakieś ognisko, grill itp... Ale to ceny sprzed 2 czy 3 lat.
A co do Wa-wy w sobotę jak kolega Marek sugeruje tylko jedna uwaga - wydaje mi się, że szczególnie stolica, jak i większość dużych miast ma sezon turystyczny na okrągło z kumulacją letnio wakacyjną i właśnie w weekendy. I jest wtedy trudniej o miejsce i drożej. Ale kwestia ceny to już indywidualna sprawa, im wcześniej termin na 100% ustalony tym łatwiej i taniej, wiadomo.
Takie są moje doświadczenia turystyki miejskiej, ale może macie inne