jak Ci Jozi zależy na ciepłym dźwięku, to może niedługo będę na giełdę szykował porządnego lucka z umiarkowanie wysokiej linii (l-435), po pełnym recap'ie u Martynki (załączam wymienione elementy, ponad 50 szt. )
czekam jeszcze na dwa światełka (biała i zielona żaróweczka led) i będzie pewnie do wzięcia.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
jak Ci Jozi zależy na ciepłym dźwięku, to może niedługo będę na giełdę szykował porządnego lucka z umiarkowanie wysokiej linii (l-435), po pełnym recap'ie u Martynki (załączam wymienione elementy, ponad 50 szt. )
czekam jeszcze na dwa światełka (biała i zielona żaróweczka led) i będzie pewnie do wzięcia.
Tez tak mam, czekam na żaróweczkę od Aux, przepalila sie franca...
Nie kuście Panowie, ale dzięki !! Andy, no nie jeżdżę teraz tak często jak dawniej i przez Radom częściej. Dziękuję za zaproszenie.
Może się jakiś serowar ujawni na forum .. do 40 letniej nalewki as well. Meeting forum jak nic!
Tez tak mam, czekam na żaróweczkę od Aux, przepalila sie franca...
Mam od Marytynki tak 30-40 taili też po wymianie dostałem ze swojego Luxa, to mogę się dorzucić
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie jakiś Zlot Forumowiczów winyl.net. Ja jestem młody starzem ale forum juz działa znacznie dłużej. Nikt nigdy nie wpadł na taki pomysł? Wrzuciłem w wyszukiwarke ale nic nie wyplulo. A fajnie byłoby moze sie spotkac na żywo, niektorzy sie oczywiście znają ale nie wszyscy. Tak rzucam luźno, moze trza pomyśleć, jakis weekend w środku Polski zeby wszyscy mieli po drodze? Jakieś fajne miejsce?
Hm a może tak zlot jaki Panowie i Panie albo odwrotnie i ... każdy będzie mógł pochwalić się talentem po za Hi-Fi?
Jakiś taki centralny pkt Polski aby każdy miał blisko?
Hm a może tak zlot jaki Panowie i Panie albo odwrotnie i ... każdy będzie mógł pochwalić się talentem po za Hi-Fi?
Kurde tyle tu przesiadujemy może warto coś zdziałać w tym temacie. Założyć osobny temat. Niech się wypowiedzą forumowicze, może jakieś gadżety zrobić t-shirt itp. Ale nie zaśmiecam wątku koledze już. Pożyjemy, może coś się zrodzi .
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.