Onkyo załatwił sprawę z CD, BT i magnetofonem, natomiast pod winylem w porównaniu z ampli telefunkenem wypadł blado, nawet z wejściem phono przed "wybuchem", który to sam sobie zrobiłem. Po profesjonalnej naprawie wejścia nadal nie jest to to czego bym oczekiwał, dlatego nadal szukam swojego brzmienia, oczekuję grania na poziomie ampli dlatego szukałem innego godnego amplitunera, który zagra na podobnym poziomie brzmienia telefiunkiena, ale będzie o większej mocy.darkman pisze: ↑21 kwie 2023, 08:17Józku obawiam się, że już w tej chwili nie ma egz testowych od konstruktorów. Po to decydują się na testy i proszą o opiniowanie, by ułatwić decyzje. Nie dziwi mnie to jakoś specjalnie, bo urządzenia są już znane w miarę, a koszt produkcji, projekt i pozyskanie komponentów, nie jest mały. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że to nie są wielonakładowe urządzenia komercyjne.
Reasumując, łatwiej będzie pożyczyć lub posłuchać u kogoś, kto ma już własny taki preamp lub akurat go testuje. O ile wiem to te ostatnie egz się chłopakom już rozeszły, a nowe wersje są przygotowaniu (ale może coś jeszcze mają schowane na godzinę W?).
A swoją drogą, to czytając wątek kiedyś, odniosłem wrażenie, że Onkyo już załatwił sprawę i całkiem się do niego przekonałeś. Nie jest tak?
Coś tam już z Jaculkiem rozmawiałem, ale temat póki co dojrzewa

Co się wymyśli, byle tylko tyle problemów w życiu było