z 12''
Bajm - Chroń Mnie
Budka Suflera - Ratujmy co się da
Izabela Trojanowska - Iza
Kombi - Kombi
z 7''
Marek Biliński - Dom W Dolinie Mgieł / Ucieczka Z Tropiku
18/06 - aktualizacja. Byłem właśnie w PL i odebrałem dużo z tej listy

Mam, NM/EX+ z niewielkim ringwear, jak na ten rok wydania to okładka NM-.Muza SX2379,
O, jak coś polskiego by się jeszcze znalazło o czym nie wspomniałem to chętnie poczekam na wystawienie wszystkiego co masz w odpowiednim wątku - mam co prawda dużo dużo dłuższą listę życzeń (bo kto jej nie ma), ale zaczynam od uzupełnienia ''najpilniejszych'' braków, niemniej jak się trafi coś z mniej pilnej listy to kto wie
A Wanda i Banda " Mamy czas" z epoki nie posiadasz? Wiem ,że nie kosztuje majątku,ale wolę zakupić od kogoś z forum,kto ma może dubla.darkman pisze: ↑13 kwie 2023, 14:57Mam, NM/EX+ z niewielkim ringwear, jak na ten rok wydania to okładka NM-.Muza SX2379,
Mam też Wały Jagiellońskie - Dziękujemy, stan NM- okładka cała, dość ładna z lekka plamą zaciekową jakby na VG+ bez otarć Pronit PLP0031,
Obie z epoki na 1Press, od nowości u mnie, zatem wycena pewna, może po dwa przesłuchania, pewnie.
Mam też Małe Wuwu Muza SX2650, bez gry planszowej z tego co widzę, stan też jakoś EX+/EX ładnie zachowane. Coś tam jeszcze ale pewnie w swoim wątku wystawię. To zapraszam jakby co, choć tylko te Wały mam z powyższej listy - to może nie warto bo wolisz nieco gorsze stany.![]()
Mam "Nie będę Julią" minta z epoki, okładka EX, jeśli byłbyś zainteresowany to mogę się wymienić na cuś innego. Choć jakoś tłoczenia tej płyty jest taka se.A Wanda i Banda " Mamy czas" z epoki nie posiadasz? Wiem ,że nie kosztuje majątku,ale wolę zakupić od kogoś z forum,kto ma może dubla.