Albo wygasł im certyfikat albo ktoś "robi koło pióra".
"Strona, którą chcesz otworzyć, zawiera złośliwe oprogramowanie
Osoby obecnie atakujące stronę nowyswiat.online mogą próbować zainstalować na Twoim komputerze niebezpieczne programy, które wykradają lub usuwają informacje (na przykład zdjęcia, hasła, wiadomości lub dane kart kredytowych)."
Albo wygasł im certyfikat albo ktoś "robi koło pióra".
"Strona, którą chcesz otworzyć, zawiera złośliwe oprogramowanie
Osoby obecnie atakujące stronę nowyswiat.online mogą próbować zainstalować na Twoim komputerze niebezpieczne programy, które wykradają lub usuwają informacje (na przykład zdjęcia, hasła, wiadomości lub dane kart kredytowych)."
Wojtek M.
"Przeglądałem ostatnio album poświęcony malarstwu holenderskiemu. Naczytałem się zachwytów nad kompozycją, odcieniami, grą światła itp. Trochę i nagle… poczułem zazdrość.
Przecież wystarczy kartka zamiast kosztownej sztalugi i mazak w miejsce ubabranych farbą pędzli aby dać wyraz swojemu talentowi. Machnąłem to i owo, nawet nie z natury a z pamięci i gotowe. Jestem współkreatorem prestiżowej limitowanej kolekcji garderoby Radio Nowy Świat. https://nowyswiat.shop/pl/new
Czekam na propozycje od Sotheby's, ewentualnie MoMA The Museum of Modern Art."
fajowe. choć pomysł delikatnie nieświeży, bo 357 już dwie edycje koszulek zapodało. ale za to rękodzieło Pana Wojciecha Manna to pomysł zacny jak dla mnie.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)