ale Angielkę obejrzałem ostatnio - doskonały z Emily Blunt w roli głównej. klimaty niesamowite i zdjęcia klasa.
Wcześniej nie słyszałem o tym serialu, le patrz wyżej.. ciemnogród normalnie u mnie

Co z tego, jak przez 1,5 h ogląda się straszną kichę, źeby się dowiedzieć na koniec o co chodzi?
To może inaczej... film zgarnął sporo oscarów, włącznie z tymi najbardziej prestiżowymi. Warto poświęcić te dodatkowe 1.5h żeby wyrobić sobie zdanie i mieć pełen obraz czy akademia miała rację czy im po prostu odbiło. Hmm... coś może jak trochę trudniejsza, nieoczywista płyta jazzowa? Nawiązując trochę do tematyki forum
Powiem szczerze, tak mnie ta pierwsza godzina zniechęciła,że raczej końcówka nie uratuje dla mnie tego filmu.kinky pisze: ↑20 mar 2023, 18:05To może inaczej... film zgarnął sporo oscarów, włącznie z tymi najbardziej prestiżowymi. Warto poświęcić te dodatkowe 1.5h żeby wyrobić sobie zdanie i mieć pełen obraz czy akademia miała rację czy im po prostu odbiło. Hmm... coś może jak trochę trudniejsza, nieoczywista płyta jazzowa? Nawiązując trochę do tematyki forumTrzeba dać jej szansę żeby zaiskrzyło (lub nie). Ale oczywiście przymusu nie ma jeśli nie leży
![]()
W tej walce mądrość Sun Tzu nam się przyda
No właśnie ciągle mi to się próbuje na siłę wcisnąć na skyshowtime ale do tej pory zlewałem bo nic mi sie o uszy nie obiło. Teraz już puszczę