dziekuje - jeszcze nigdy tego nie dokonywalem - masz jakies propozycje? pewnie tak - stosowne do tego odtwarzacza?

Wiele zależy od ustawienia, coś też od gramofonu. Ale swoja drogą na AT95 pod koniec płyty miałem na kilku przykładkach nie tyle że przestery ale wokale dostawały lekką chrypkę. Miał to nawet swój urok, nie było to chamskie charczenie. Po zmianie na Denon DL-110 to się skończyło.
Dobre pytanie
o to to ..Bacek pisze: ↑20 mar 2023, 09:56Wiele zależy od ustawienia, coś też od gramofonu. Ale swoja drogą na AT95 pod koniec płyty miałem na kilku przykładkach nie tyle że przestery ale wokale dostawały lekką chrypkę. Miał to nawet swój urok, nie było to chamskie charczenie. Po zmianie na Denon DL-110 to się skończyło.
ok - biorac pod uwage, ze przymierzam sie do zmiany gramo - na cos bardziej stabilnego, z lepszym silnikiem, ramieniem oraz z lepsza wkladka - to oznacza, ze lepiej przeczekac .. kupic i wtedy sie okaze ? niz inwestowac teraz ok 700 zl na polecana / nie polecana wkladke?winylowy_luke pisze: ↑20 mar 2023, 11:13Dobre pytanie
Ale wracając do pytania qidd, ja bym polecił - wiem, że Wojtek się nie zgodzi- AT-VM95ML.
Kolego a gdzie ty kupisz denona DL-110 za 700 pieniędzy
Nie chodziło mi o to że ten demon to jedyna droga. Swoją drogą ja kupiłem go za cenę wtedy coś koło 600 za nówkę. A na początku to już w ogóle był tylko symbolicznie droższy od 110. Takie czasy wiekszość wkładek ostro poszła do góry. Jedynie AT właśnie aż tak mocno nie poszybowały.
Ta? Chcemy porozmawiać ile kiedyś kosztowała AT-95 albo AT-150MLX względem tego co teraz?