Wiem że to nie ta kategoria ale że dziś 24 lutego i trochę tego zlota sie na forum udziela to chciałem wszystkim forumowym Maćkom i Maciejom złożyć najserdeczniejsze życzenia imieninowe! Wszystkiego najlepszego Panowie i dużo zdrowia!
Ach tak! I Ty jeszcze trzeźwy jesteś?
No to w takim razie zdrówka panowie! Ja znam Maciejów: Myszor, Biogon, Mejwis, Kinky.. no i pozostałych rzecz jasna ale skleroza jest cholernie wygodna jednak, choć dotkliwa.
Wybaczcie i dużo zdrowia życzę!
Dziękować i z wzajemnością najlepszego!
Maciej - imię męskie, polska forma zgrecyzowanego imienia hebrajskiego Matatjahu, oznaczającego "dar od Boga", "dar Jahwe". Forma Maciej powstała prawdopodobnie jako spolszczenie węgierskiego imienia Matyas (wymawiane Maciasz).
Ach tak! I Ty jeszcze trzeźwy jesteś?
No to w takim razie zdrówka panowie! Ja znam Maciejów: Myszor, Biogon, Mejwis, Kinky.. no i pozostałych rzecz jasna ale skleroza jest cholernie wygodna jednak, choć dotkliwa.
Wybaczcie i dużo zdrowia życzę!
Dzięki Dark! Impreza jutro! więc jeszcze trzymam dziś pion
Qr'de już nie widzę na oczy dzisiaj.. po zachodzie słońca musi że, ale napić sie mogę!
Byle nie uronić!
Imieniny fajna rzecz, ja nie jestem ze Śląska to urodzin w zasadzie nie obchodzę, tylko imieniny właśnie. Zresztą w moje urodziny to zawsze były imieniny Mamy.
Kiedyś to było... się obchodziło imieniny właśnie, urodziny bardziej dla dzieci. W kwiaciarniach kolejki w Zośki, Jany, Józefy..., eleganckie pary z kwiatami maszerujące na przyjęcia i wracające mniej pewnym krokiem... Panie wspomagające w powrocie panów, a i odwrotnie się zdarzało
Ja mam kumulację, wczoraj urodziny szanownej małżonki, dzisiaj mła imieniny. A jutro w Polskę idziemy, kotlet schabowy, panierowany! już się robi
Najlepszego Panowie