Dziękuję za odpowiedź! Zapytałem, bo pojawiają się coraz to nowe sklepy, a może akurat któryś obecnie bije ofertą wszystkie pozostałe.
Skorzystam z Decapo - jeszcze raz bardzo dziękuję.
Dual 721 + Shure V15 III + VN35HE JICO + NAD C338 + NAD C538 + B&W 685 S2 + SVS SB-12 NSD
Podzielę się informacją z szybkości realizacji zamówienia w DeCapo Audio - zamówione 29.09 po 15:00 - paczkę odebrałem 30.09 po 16:00. Błyskawicznie.
Towar świetnie zapakowany i obie igły sprawne i bez wad - szczególnie mam na myśli Black Diamond od Analogis, czytałem że są/były problemy z jakością tych igieł.
Załączniki
Black Diamond po "inspekcji"
Zamówienie z DaCapo Audio
Dual 721 + Shure V15 III + VN35HE JICO + NAD C338 + NAD C538 + B&W 685 S2 + SVS SB-12 NSD
Podzielę się informacją z szybkości realizacji zamówienia w DeCapo Audio - zamówione 29.09 po 15:00 - paczkę odebrałem 30.09 po 16:00. Błyskawicznie.
Towar świetnie zapakowany i obie igły sprawne i bez wad - szczególnie mam na myśli Black Diamond od Analogis, czytałem że są/były problemy z jakością tych igieł.
Ja mam także pozytywne doświadczenie z wysyłką od DeCapo, przesyłka doszła w kilka dni zwykłą poczta za 5.01€.
Natomiast na moje proste pytanie co do szlifów i ich różnic odpisali w sposób co najmniej dziwny dając jakiś dziwny link do pasków a nie do igieł i myląc która igła jest lepsza... chyba odpisywali w przeciągu pociągu na drągu...
Raport z ostatniego zakupu w Dacapo. Zakupiona 28.02 z najtańszą przesyłką rejestrowaną za 5,01 euro. Dzisiaj dostarczona - ekspresowo.
Ciekawostka. Tak wygląda pakowanie oryginalnej igły do Duala M20 z Dacapo.
Jestem prawie pewien, że jak miałem opakowanie od Thakkera to było całkiem inne, a na pewno nie sygnowane Tonarem.