Zachodnie odpowiedniki już dawno przeszły na poziome migawki i zawrotne czasy rzędu 1/2000s... Ale mam jeszcze swoje pierwsze zdjęcia robione Smieną

Ojciec mój mówił że zapałki dokładali na koszyk
Na prywatkach i disco do muzy służył poczciwy ZK 147.darkman pisze: ↑04 mar 2023, 06:57Na prywatkach z sympatiami by zapewnić dobre branie i obfitość plonów, to moneta na shell i odważnik aptekarski na label się kładło. A muza, no cóż był cały roader LP ułożonych w kolejności odtwarzania, wiadomo od rozpalających po wolne i nostalgiczne.
pozdrawiam z szacunkiem,
praktyk,
Ja mam, gdzieś mi sie ostatnio rzuciła w oczy w kartonie jakimś. Poszukam chyba i wrzucę.Jozi pisze: ↑04 mar 2023, 07:30darkman pisze: ↑04 mar 2023, 06:57Na prywatkach z sympatiami by zapewnić dobre branie i obfitość plonów, to moneta na shell i odważnik aptekarski na label się kładło. A muza, no cóż był cały roader LP ułożonych w kolejności odtwarzania, wiadomo od rozpalających po wolne i nostalgiczne.
pozdrawiam z szacunkiem,
praktyk,
Garniak był chroniony przed dewastacją.
A tak na poważnie to ma jeszcze ktoś![]()
.
Smiena 8m.jpg
Moja jest w każdej chwili do użytku, migawka "chodzi"
To nad czym się zastanawiasz? Załóż film i przepstrykaj.
Brawo
Ja traktuję to na równi.Gdybym ja miał spozycjonować to fotografię tradycyjną postawił bym na pierwszym miejscu a potem resztę
Moim zdaniem, tu jest najlepsze forum w Polsce, które wszystko ci wyjaśni.