Bartek, a nie możesz normalnie podjechać sobie do Świat Książki na Solidarności po drodze do domu, zaparkować pod Sądami.. normalnie po katolicku zawsze są miejsca i kupić sobie jakąś fajną płytę od ręki? Bez wysyłki i nap.. nki z obsługą niemieckiego Amazonu?
Tak przepraszam, że Ci zaburzam know how, bo z autopsji wiem, że masz dobry ale czasem można łatwiej .. Mi to wygląda na rodzaj ascezy z Twojej strony. Ja bym ich spalił razem z tym magazynem w try miga I byłby spokój.
ja nie dość, że leniwy, to jeszcze uziemiony chwilowo. ale kombinowałem tak, jak piszesz, tyle, że tego zestawu jubileuszowego w takiej cenie nie ma nikt.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
ja nie dość, że leniwy, to jeszcze uziemiony chwilowo. ale kombinowałem tak, jak piszesz, tyle, że tego zestawu jubileuszowego w takiej cenie nie ma nikt.
Hehe wiem coś o tym. Handluję płytami, jak wiesz i mam to na co dzień. ŚK ma jednak bdb ceny zwykle i fajne wyprz'e. Może poczekać po prostu.
Fakt, też by mi się nie chciało jechać kawał drogi ze snopkiem i zapalniczką do nich, a HIMARSA nie mam na razie. Myślę, że jak już będzie u naszych sprzedawców to cena się 'z pauperyzuje'. Swoją drogą fajnie wydane.
wygląda na to, że do trzech razy sztuka... przynajmniej wizualnie jest wszystko OK, wieczorem ocenię jakość soniczną. przyznać trzeba, że mają szybki transport, jak mleko
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
ależ to są tępe pały w tym amazonie... przyszedł nowy egzemplarz po reklamacji tego "z rysą". no i teraz obie płyty na oko bez zarzutu. za to reszta pożal się Boże... pudełko, w które oryginalnie zapakowana jest płyta, umieszczono w olbrzymim kartonie i niczym nie zabezpieczono, więc małe latało w dużym jak przysłowiowy Żyd po pustym sklepie. załączam efekt:IMG_9088.jpgIMG_9087.jpgIMG_9086.jpg
mniejsza o porwane koperty, i tak nowe daję, ale tak zniszczyć piękną "książkę"???
przyszła U2 z amazona i zapakowana naprawdę solidnie, płyta bez żadnych zagnieceń czy czegokolwiek, nie ma się do czego przyczepić. to chyba miałeś pecha naprawdę, ja już kilka razy i nich zamawiałem i było ok.
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
wczoraj omawiając reklamację próbowałem miłego pana uświadomić, gdzie robią błąd. zrozumiał, obiecał przekazać (bla, bla), dziś przyszedł identyczny, wielki karton z mniejszym, właściwym, w środku. zerknijcie sami jak to jest zabezieczone:
no jak to ma się nie uszkodzić? dramat... ale obiecuję, kończę off-top
wczoraj omawiając reklamację próbowałem miłego pana uświadomić, gdzie robią błąd. zrozumiał, obiecał przekazać (bla, bla), dziś przyszedł identyczny, wielki karton z mniejszym, właściwym, w środku. zerknijcie sami jak to jest zabezieczone:
IMG_9090.jpg
no jak to ma się nie uszkodzić? dramat... ale obiecuję, kończę off-top
Bartek, wpisali Cię na listę z serii: tych Państwa nie obsługujemy...
Jest i u mnie Płyta w porządnym kartonie, właściwie dopasowanym, nic nie lata. Całość dodatkowo w papierowej kopercie.
PXL_20230302_162917638_copy_2049x1537.jpg
PXL_20230302_162950406_copy_1590x2121.jpg
Ja zachwalałem amazona ale dziś przyszła płyta 2lp... ale... ale... ktoś zajumał/nie wsadził side C/D.
Mają niby wymienić więc jutro wysyłam, trafiały mi się płyty krzywe, 2x ta sama (strona a/b x2), takiej wybrakowanej nie miałem jeszcze.
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Widać, że przy tych promocyjnych cenach trzeba mieć też trochę szczęścia Niby wymieniają bez problemu ale człowiek się nastawi, chce posłuchać, a tu dupa... Mogliby w końcu płyty winylowe wpisać na listę "obchodzić się jak z jajkiem"