O już bana dostałem na jego grupie, wszystko znikło poblokował dostęp

Nie,nie Panie @gitarrra, użytkowniku dla mnie po prostu. Popełniłem błąd logiczny. Wydawało mi się jak się okazuje, że chłopaki wskazali nowy i już usunięty nick @Grafomanika. Także tylko omyłka. Temu zresztą służy ten wątek - wskazanie fałszywych nicków osoby nieautoryzowanej i skazanej tu na banicję.gitarrra pisze: ↑01 mar 2023, 06:52Kilka postów wcześniej napisałem ,że "Gramofonik,Gerwazy ,MalKow" czy jak jego tam zwał, występuje na OLX pod nickiem "olsza84".
Kinky zapronował żeby na wszelki wypadek robić screny takich aukcji.Takie screeny zrobiłem i zapodałem tu na forum.
Tylko tyle.
Nie mam wpływu na to ,że ktoś czegoś nie doczytał lub nie zrozumiał.
Ale proszę mnie nie brać za kogoś kim nie jestem ,Tym bardziej za takie "coś" jak omawiany tu "klient". Bo nim nie jestem.A to czy na forum się panoszę czy nie, pozostawiam do oceny adminowi.
No czyli po konsylium mamy zdiagnozowaną chorobę
darkman...wystarczy samo " @gitarrra"
Wierz mi, to nie jest potrzebne .Ja się bynajmniej nie gniewam.Mój post był tylko wyjaśnieniem powstałych niejasności.
się nie wychylaj, bo zaraz amrowek ze Szczecina będzie na olx wkładki gramofonowe sprzedawał
Raczej tak, bo nie reaguje w ogóle na teksty Pawła, a normalny czlowiek raczej by coś powiedział na takie zarzuty
darkman pisze: ↑01 mar 2023, 07:23Nie,nie Panie @gitarrra, użytkowniku dla mnie po prostu. Popełniłem błąd logiczny. Wydawało mi się jak się okazuje, że chłopaki wskazali nowy i już usunięty nick @Grafomanika. Także tylko omyłka. Temu zresztą służy ten wątek - wskazanie fałszywych nicków osoby nieautoryzowanej i skazanej tu na banicję.gitarrra pisze: ↑01 mar 2023, 06:52Kilka postów wcześniej napisałem ,że "Gramofonik,Gerwazy ,MalKow" czy jak jego tam zwał, występuje na OLX pod nickiem "olsza84".
Kinky zapronował żeby na wszelki wypadek robić screny takich aukcji.Takie screeny zrobiłem i zapodałem tu na forum.
Tylko tyle.
Nie mam wpływu na to ,że ktoś czegoś nie doczytał lub nie zrozumiał.
Ale proszę mnie nie brać za kogoś kim nie jestem ,Tym bardziej za takie "coś" jak omawiany tu "klient". Bo nim nie jestem.A to czy na forum się panoszę czy nie, pozostawiam do oceny adminowi.
Dlatego warto zwrócić uwagę gdy adm @Woj zwraca na to uwagę by tu nie pisać polemik poza tematem, bo wtedy może dojść do pomyłek, co i nastąpiło, być może.
Tego jednak na tym etapie nie mogę wiedzieć i nie wiem, na tym etapie.
Umiem przeprosić i przyznać swój błąd, zatem zrobię to w stosownym czasie. Masz to u mnie!
Tym razem jednak jeszcze nie i nie w tym wątku. Po prostu nie spotkałem chyba twoich postów i nie wiem kim jesteś. Tylko tyle. Gdy się dowiem w trakcie forumowania, to będzie inna zupełnie jakość z mojej strony.
Niestety prowokator z tego wątku każe być ostrożnym w bezpośredniej indentyfikacji do czasu nabrania pewności.
Zatem Ty się nie obruszaj za w czasu, a ja nie będę w istocie oceniał tymczasem.