Czy polecicie mi jakiś przedwzmacniacz do gramofonu Dual CS 627 Q?
Budżet niestety mały, najlepiej do 400 pln. Czy pod przedwzmacniacz mogę podłączyć bezpośrednio słuchawki ze złączem jack? Dokupuję sprzęt powoli a chciałbym żeby już "grało"

A jaki masz wzmacniacz czy ampli?sbbq pisze: ↑28 lut 2023, 23:26Cześć!
Budżet niestety mały, najlepiej do 400 pln. Czy pod przedwzmacniacz mogę podłączyć bezpośrednio słuchawki ze złączem jack? Dokupuję sprzęt powoli a chciałbym żeby już "grało". Kolejnym etapem będą głośniki.
Tylko gramofon aktualnie mam.Jozi pisze: ↑01 mar 2023, 07:05A jaki masz wzmacniacz czy ampli?sbbq pisze: ↑28 lut 2023, 23:26Cześć!
Budżet niestety mały, najlepiej do 400 pln. Czy pod przedwzmacniacz mogę podłączyć bezpośrednio słuchawki ze złączem jack? Dokupuję sprzęt powoli a chciałbym żeby już "grało". Kolejnym etapem będą głośniki.
Coś już masz czy na etapie zakupu jesteś?
Kupić cos takiego. To masz poglądowo. U mnie obecnie napędza indiana note 550x bo onkyo integra jest u majstra.sbbq pisze: ↑01 mar 2023, 10:53Tylko gramofon aktualnie mam.Jozi pisze: ↑01 mar 2023, 07:05A jaki masz wzmacniacz czy ampli?sbbq pisze: ↑28 lut 2023, 23:26Cześć!
Coś już masz czy na etapie zakupu jesteś?
silnik przegrzałeś, czy podwozie konserwujesz
Nie pytaj.Takiego babola od..em, że do dziś jak pomyślę to mnie trafia. Tylko 4 tranzystory w torze winylowym trzeba wymienić
Edukacyjnie warto by ostrzec innych