Panowie mam jednego delikwenta, który ma 2000zł i pomieszczenie ok. 40m i chciałby to jakoś nagłośnić chodzi o wzmak i kolumny wąskie (tylko podłogówki) oczywiście jak dla niego najważniejszy czarny kolor może kolumny w jakimś ciemnym odcieniu ewentualnie dźwięk mówi, że chyba też ważny Dlatego wrzuciłem tu ten temat może ktoś chcę zmienić coś w swoim torze lub poleci z doświadczenia jakiś zestaw, który ogarnie takie pomieszczenie i byłoby nie najgorzej dźwiękowo… muzyka raczej pop.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2023, 16:44 przez Cichy5000, łącznie zmieniany 1 raz.
Sony PS-X4, 205ED B-SAS od Jico,
PreamP Dyskretniok.
HiFiBerry Digi2 Pro +, ubp-x700, Dac MFD 6N3P; Yamaha M 4, C 4 ;Ayon Audio Scorpio,
Tellurium q ultra black ll, 2497 Mogami.
Tellurium Q Silver,Harbeth C7ES-3
Panowie mam jednego delikwenta, który ma 2000zł i pomieszczenie ok. 40m i chciałby to jakoś nagłośnić chodzi o wzmak i kolumny (tylko podłogówki) oczywiście jak dla niego najważniejszy czarny kolor może kolumny w jakimś ciemnym odcieniu ewentualnie dźwięk mówi, że chyba też ważny Dlatego wrzuciłem tu ten temat może ktoś chcę zmienić coś w swoim torze lub poleci z doświadczenia jakiś zestaw, który ogarnie takie pomieszczenie i byłoby nie najgorzej dźwiękowo… muzyka raczej pop.
@amrowek https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz- ... QfR6R.html
Trochę się podpalił na tą Twoją propozycje, Andrzej ewentualnie które kolumny by się z nim zgrały na tę powierzchnię może któreś z mojej propozycji wyżej, bo blisko?
PreamP Dyskretniok.
HiFiBerry Digi2 Pro +, ubp-x700, Dac MFD 6N3P; Yamaha M 4, C 4 ;Ayon Audio Scorpio,
Jasny gwint. Jakieś półtora roku temu sprzedawałem taki w stanie perfect w komplecie z tunerem AT-2400 za bodajże 550 zł i wisiał parę tygodni Trzeba powoli wysiadać z tego pociągu z używkami i zacząć kupować nowe chińskie wzmacniacze cyfrowe
Jasny gwint. Jakieś półtora roku temu sprzedawałem taki w stanie perfect w komplecie z tunerem AT-2400 za bodajże 550 zł i wisiał parę tygodni Trzeba powoli wysiadać z tego pociągu z używkami i zacząć kupować nowe chińskie wzmacniacze cyfrowe
Może masz jeszcze jeden co ja zrobię, jak się uparł oczywiście to jeszcze nie kupione, ale chodzi mu po głowie jego kasa ja tylko trochę próbuje pomóc przy Waszej pomocy
Podoba mu się wizualnie
PreamP Dyskretniok.