Dzień dobry

Pozwól innym poznać Ciebie
ODPOWIEDZ
DrLens

Dzień dobry

Post autor: DrLens »

Witam wszystkich forumowiczów. Z uwagi na fakt, iż trafiłem tutaj przypadkiem szukając porady przy naprawie uszkodzonego gramofonu nie miałem jeszcze okazji aby się przedstawić . Nazywam się Tomasz mam 25 lat i mieszkam w Wołominie niedaleko stolicy. Z winylami przygodę zacząłem kilka lat temu, lecz z uwagi na brak czasu i częściowo funduszy nie mogłem zbyt szybko rozwinąć tej pasji. Teraz czasy się nieco zmieniły i powoli chciałbym powiększać zarówno kolekcję jak i posiadany sprzęt. Mam nadzieję, że dzięki wiedzy i doświadczeniu innych użytkowników uda mi się wszystko systematycznie rozwinąć.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
kaZ

Dzień dobry

Post autor: kaZ »

Cześć :)
Czego lubisz słuchać?
"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
DrLens

Re: Dzień dobry

Post autor: DrLens »

Początkowo klasycznego rocka polskiego i zagranicznego P. Floyd, Queen, The Doors, Lenny Kravitz, Peter Gabriel, C. Santana, po rodzimy Kult, łódzką Comę, TSA czy Acid Drinkers. W miarę nabywania kolejnych płyt obszar nieco się zwiększył o RHCP, RATM, Depeche Mode i bardziej w stronę muzyki elektronicznej Massive Attack, Bjork, Fatboy Slim, Beastie Boys, Prodigy. Mam trochę funky, bluesa i jazzu ale to pojedyncze sztuki wiec nie ma się jeszcze czym chwalić + te wszystkie kawałki, które dopiero po odpaleniu winyla skojarzyłem z autorem ;) Tak więc ciężko się określić i zaszufladkować. Ale i tak najbardziej lubię trafić coś na giełdzie za parę złotych i w ciemno przekonać się dopiero w domu ;) Spectrum jest dość spore więc i warunki oraz wkładki i igły powinienem mieć zróżnicowane. Mam nadzieję, że wszystko nastąpi w swoim czasie.
Awatar użytkownika
JacK
Gramofon: Kuzma Stabi S

Re: Dzień dobry

Post autor: JacK »

Cześć :-)
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Dzień dobry

Post autor: Wojtek »

Cześć Tomek :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
ODPOWIEDZ