Jakieś resztki dawnej, wojewódzkiej świetności jeszcze nam tu na prowincji zostały
To pozwolę sobie, jako lokalny patriota, zareklamować kilkoma starymi plakatami, bo goście bywają na bluesonaliach znamienici. Konin leży w centrum (ta kwestia nie podlega dyskusji ) naszego pięknego kraju i każdy chętny będzie miał blisko
Zapraszam za rok
Wczoraj w warszawskim klubie Niebo po raz pierwszy w Polsce zagrała jedna z lepszych psychodeliczno-rockowych kapel, wychowani na twórczości 13th Floor Elevetors. The Black Angels. Czekałem na ten koncert jakieś 15 lat
Może znajdzie się ktoś chętny na dzisiejszy koncert Dariusza Kozakiewicza o godzinie 19 w Polskim Radio? posiadam dwie wejściówki, właśnie kolega z którym miałem iść nie da rady więc jest jedna wejściówka. ja tam będę przed 19. Gitarzystę Perfektu nie trzeba przedstawiać pierwsza liga. proszę o info pirv jeśli ktoś chętny.
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
Poznańska Akademia Muzyczna - od czwartku do soboty odbywały się warsztaty w ramach Pracowni Fagocisty, uwieńczone koncertem na ponad 30 fagotów i kontra fagotów. Aranżacja Cristiana Oma Ronnes'a.
Obsada zdecydowanie międzynarodowa....
Koncertowy weekend - w piątek Agressiva 69 (wg mnie bardzo niedoceniana kapela, bardzo dobry koncert ) a dzisiaj Dariusz Kozakiewicz świetny gitarzysta i tak musiało się skończyć kupiony winyl z autografem artysty:)
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
Wczorajszy wieczór spędziłem w olsztyńskiej filharmonii i powiem tak jeśli ktoś chociaż trochę lubi, twórczość Anity Lipnickiej to powinien to zobaczyć koncert mega.
Sony PS-X4, 205ED B-SAS od Jico,
PreamP Dyskretniok.
HiFiBerry Digi2 Pro +, ubp-x700, Dac MFD 6N3P; Yamaha M 4, C 4 ;Ayon Audio Scorpio,
Tellurium q ultra black ll, 2497 Mogami.
Tellurium Q Silver,Harbeth C7ES-3
Byłem na pierwszym koncercie tej trasy u mnie we wsi. Nie przepadam za jej solowymi dokonaniami, z Porterem już owszem, a jednak ten koncert świetny. Już ją tu kiedyś polecałem, fajnie, że potwierdzasz