No spoko, jakby sprzedał od razu to by przepił

Dumałem co by nie kupić z tej oferty, ale poszedłem innym torem wkładkowym, ale w headshele się zaopatrzyłem

No spoko, jakby sprzedał od razu to by przepił
Moze warto ze dwa zdania napisać o brzmieniu tych wkladek bo nie wszyscy wiedzą. Może to by pomogło w decyzjach? Ja na na przykład nie wiem a mam tylko at3600 i Technicsa 260c ze zwykłym sferykiem. Wiec dla mnie moglaby być to jakaś wskazówka i impuls
Łatwiej będzie jak napiszesz czego oczekujesz.Mawis pisze: ↑05 lut 2023, 19:13Moze warto ze dwa zdania napisać o brzmieniu tych wkladek bo nie wszyscy wiedzą. Może to by pomogło w decyzjach? Ja na na przykład nie wiem a mam tylko at3600 i Technicsa 260c ze zwykłym sferykiem. Wiec dla mnie moglaby być to jakaś wskazówka i impulsWiem że można na priv się dopytać ale to nie dotrze do wiekszego grona. No chyba ze wszyscy juz tanie granie mają przerobione
![]()
Też uważam, że krótki opis można by daćMawis pisze: ↑05 lut 2023, 19:13Moze warto ze dwa zdania napisać o brzmieniu tych wkladek bo nie wszyscy wiedzą. Może to by pomogło w decyzjach? Ja na na przykład nie wiem a mam tylko at3600 i Technicsa 260c ze zwykłym sferykiem. Wiec dla mnie moglaby być to jakaś wskazówka i impulsWiem że można na priv się dopytać ale to nie dotrze do wiekszego grona. No chyba ze wszyscy juz tanie granie mają przerobione
![]()
Super, dzięki za opisy! To znacznie ułatwia wybór osobom które nie mają doświadczenia i nie słuchały wielu wkladek. Sam bym teraz spróbował wszystkich