PS
Chyba "lubisz" ten post skoro masz powiadomienia o zmianach.
Raczej jako osoba która założyła ten wątek mam powiadomienia o nowych wpisach a poza tym system zawsze powiadamia o cytowaniu. To że edycję posta z cytatem dla cytowanego platforma interpretuje jako nowy wpis to już po stronie kodu jest a nie mojej czy Twojej.
porównywałeś?blispx pisze: ↑13 sty 2023, 21:28Klotz ma chyba sumarycznie większą średnicę żyły więc nie dziwota że był ciemniejszy , swoją drogą to nawet na metry ten Blue II jak się bierze to także nie podają technikalii nieźle walą w pręta, kupuj kota w worku i nie pierdol
tutaj macie podobne brzmienie ale mniej ostre i bardziej neutralne za ułamek ceny BII https://kacsa-audio.hu/en/webaruhaz/szo ... arzo-kabel
mcemsi pisze: ↑02 lut 2023, 08:47Zachęciliście wątkiem i zakupiłem Blue II.
Hmm... dla mnie bez różnicy w porównaniu ze stosunkowo tanimi Cordialami CLS 4-25-40. Może nie mam wybitnie wyczulonych uszu,bywa.
No ale nie neguję - jak ktoś słyszy zysk - jego radość , gdy nie słyszy - nic nie straci.
Mimo to zostawiam , niech będzie bardziej audiofilsko![]()
Wiesz, zasadniczo to miałeś też sensowne kable, dobrze dobrane i zrobione widocznie, dlatego nie zauważyłeś różnicy.
Wyjątkowo się z Tobą zgodzę na temat przewodów