Raczej nie swoja marką, bo nie sadzą aby ten pan posiadał prawa do używania nazwy Micro-Seiki, ale może się mylę.
Nie w tym jednak rzecz, czy posiada, czy nie posiada, mamy tutaj wprowadzanie klient w błąd, i jest to zrobione świadomie.
Raczej nie swoja marką, bo nie sadzą aby ten pan posiadał prawa do używania nazwy Micro-Seiki, ale może się mylę.
więc zakończę mój pogląd na sprawę:
A wystarczyło porównać zdjęcia środka i rozwiązań technicznych. Don't judge a book by its cover
To był model z ówczesnej półki budżetowej, sprzedawany na, lokalnym, niemieckim rynku, na innych rynkach sprzedawany był pod innymi markamimetz by esdarek kosztował rok temu 3000 pieniędzy, kto chce niech kupuje
Wystarczy, że samo ramię jest zupełnie inneA wystarczyło porównać zdjęcia środka i rozwiązań technicznych. Don't judge a book by its cover![]()
Już od dawna próbuje sobie wyobrazić co on takiego nawiwijał oprócz tej akcji serwisowej (Technics), że nawet aukcję wośp (gdzie wykonał zlecenie od jej pomysłodawcy) jesteś w stanie skrytykować. Może wystarczy spojrzeć szerzej i już tak nie kłuje... Robicie tyle zamieszania wokół jego osoby, że śmiało mogę pomyśleć że dostajecie wynagrodzenie za reklamę. Bo jak wiadomo, nie ważne czy dobrze czy źle, ważne żeby mówiono
I może to właśnie to ulepszenie. Nie wiem. Gdybam.
Cytat "Efekt końcowy to prawdziwy Hi-End"
Może wystarczy spojrzeć szerzej i już tak nie kłuje...
Teraz rozumiem. Słuszna uwaga. Chętnie poczytam co tu się jeszcze ciekawego pojawi, a tymczasem wracam do swoich zajęćhansolo pisze: ↑31 sty 2023, 10:22Jako szanowny Pan który działa w biznesie powinien gasić takie zapędy swoich psychofanów. To się nie godzi choćby z czystej przyzwoitości.
Każdy może mieć inne zdanie, inny gust, inne preferencje itp i to trzeba uszanować. A nie podkręcać atmosferę.
I to ja mam wrażenie, że to Jemu zależy na tym właśnie mówieniu.
Wszystko można... A nawet jeden dzień dłużej
Marki takie jak Metz, i dziesiątki innych, temu podobnych, sprzedawały, pod swoimi brandami, na lokalnych rynkach, głównie różnego rodzaju składaki z różnych elementów innych gramofonów, czasem jednej firmy a czasem różnych firm, produkcji japońskiej.I może to właśnie to ulepszenie. Nie wiem. Gdybam.