bardziej w naszym gronie... chodziło mi po głowie... coś takiego:
Pisałem o cenzurze ale Wojtka już przeprosiłem, nieporozumienie wyszło z postami , dlatego teraz mogę się wypowiedzieć o tym konkretnie zdaniu Żelaznego oczywiście, w kilku słowach dosłownie:
Mawis pisze: ↑wczoraj, 16:32
"zdjąłbym krzyż ze ściany i wsadziłbym mu w dupe"
Jest to wypowiedź niesmaczna i obraźliwa a przy tym ordynarnie chamska - w skrócie jakiś matrix kurwa przynajmniej dla mnie
Przesadził na 100% zwłaszcza że wielu kolegów jest osobami wierzącymi a utrakatolików do których mogłoby być takie przesłanie chyba tu nie ma
Sebastian mnie nie czyta to odpowiem (bez ortografa): kiss my ass "iron"
Też robię błędy w pisowni, interpunkcji i składni języka polskiego ale się tym nie przejmuję a potępianie za pisownię rzeczywiście chyba jest niegrzeczne. Kiedyś pisałem z jakimś anglikiem a ten po jakimś czasie zwrócił mi uwagę że mam braki w wyksztalceniu bo robię błędy. Do teraz to pamiętam bo to było przykre
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
potępianie za pisownię rzeczywiście chyba jest niegrzeczne
OK, tylko zauważ, że to Kolega Żelazny bardzo często zwraca uwagę innym Użytkownikom forum, że piszą coś nieprawidłowo i poprawia ich błędy, gdy sam jest z ortografią, etc. bardzo na bakier
OK, tylko zauważ, że to Kolega Żelazny bardzo często zwraca uwagę innym Użytkownikom forum, że piszą coś nieprawidłowo i poprawia ich błędy, gdy sam jest z ortografią, etc. bardzo na bakier
nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
A ty umiesz chociaż raz się wypowiedzieć kulturalnie? Trzymaj jakiś poziom albo się wcale nie odzywaj! Albo bluzgasz albo się czepiasz o przecinki i inne pierdoły. Naucz się najpierw rozmawiać z ludźmi to może ktoś będzie chciał wymienić z tobą kilka zdań.
No nie wiem, skoro prowokujesz bez potrzeby to i ci się należy.
Lepiej wrzucić trzy drwiące lole, niż rozpocząć dyskusję.
Zresztą, chuj nie był bezpośrednio do ciebie.
Naucz się najpierw rozmawiać z ludźmi to może ktoś będzie chciał wymienić z tobą kilka zdań.
Nie da rady, grubiaństwem maskuje własne kompleksy i niskie poczucie wartości. W takiej sytuacji nie pomogą "first presy", słoma zawsze wyjdzie z butów...
"Na przykład kiedyś w jednej fabryce oddział ZOMO zgłosił się na ochotnika, żeby uporządkować salę na sesję. Wszyscy zaczęli krzyczeć: prowokacja, prowokacja! A oni przyjechali, poustawiali krzesła, posprzątali i poszli. Tak, że chyba trzeba by ostrożnie. Ja tak myślę" rzekł tow. Winnicki w "Alternatywy 4"
Ostatnio zmieniony 24 sty 2023, 18:05 przez Felix1988, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mamciuuu, bo Oni sie bijom! I mówiom, że mnie nie lubiom" Powiedz, że to nie prawda!
Policzył żem ich czterech na palcach, bo zapomniałem o tej drugiej rączce bo tylko pupcię niom wycieram.
"Na przykład kiedyś w jednej fabryce oddział ZOMO zgłosił się na ochotnika, żeby uporządkować salę na sesję. Wszyscy zaczęli krzyczeć: prowokacja, prowokacja! A oni przyjechali, poustawiali krzesła, posprzątali i poszli. Tak, że chyba trzeba by ostrożnie. Ja tak myślę" rzekł tow. Winnicki w "Alteratywy 4"