Szelak pisze: ↑31 gru 2022, 09:42
przez dwójkę dziennikarzy z tej czwórki
Przemek i Darek prowadzili kiedyś sklep na Andersa zasadniczo ale pod nazwą Marszałkowska 111 zdaje się. Fajna miejscówka była i bdb płyty. Potem się rozeszli i sklep się skończył, ale to chyba z wielką korzyścią dla radia.
Szkoda, że niekoszernego już.. staram się nie słuchać, bo Bartek zabronił uznając to za rodzaj kolaboracji, a delatorem nigdy nie byłem. To się słucham wytycznych... loozik bo do wyborów już nie daleko, a potem się zobaczy.
Ale tak audycje zacne.. p. Szachowski prowadzi też poranki jazzowe na pobudzenie. Cenię go od lat, jeszcze z czasów 'dalej jest mrok'.
Co do Cornera jeszcze post scriptum: label nie musi być na dwóch antenkach, taki jest np na kanadyjczyku wytłoczonym w USA i z grafiką też US, ale nadruk Canada. Regularne pierwsze wydanie też.
No i taki bzyczek klasyczny jeszcze, bo akurat w temacie moich rozmów bieżących:
F&M Miles Davis, versja z krówką jakby Mejw powiedział, tak z 2-3 wydania mam zdaje się , ale w sumie to bym nawet nabył, a chętniej zamienił na coś tego dżapaneze nowego co chłopaki mają, tylko po co mi?