Amazon ma swoją logistykę i jak widać wyrabia na zakrętach a nie jak Inpost okłamujący klienta że dostarcza przesyłki w 2 dni a po przekroczeniu terminu odsyłający niezadowolonych z usługi do regulaminu w którym jest 14 dni, ciekawe co na takie praktyki powie Uokik
hm, niemiecki amazon plus poczta polska plus jak mniemam poczta niemiecka dali d..y po całości. amazon polski plus inpost wczoraj zamwówienie, dziś Shorter już (właśnie drugi raz w tej chwili) gra...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Amazon ma swoją logistykę i jak widać wyrabia na zakrętach a nie jak Inpost okłamujący klienta że dostarcza przesyłki w 2 dni a po przekroczeniu terminu odsyłający niezadowolonych z usługi do regulaminu w którym jest 14 dni, ciekawe co na takie praktyki powie Uokik
W sumie, na InPost też nie bardzo mam jak narzekać, bo poza kretyńskim wsadzaniem paczek do paczkomatu, przez ostatnie miesiące wszystkie paczki szły dwa dni (dziś nadanie, jutro odbiór), ale to pewnie kwestia szczęścia.
W paczkomacie Inpost nadałem przesyłkę 28.12. po godzinie 22, a już dzisiaj rano adresat przesyłkę odebrał. Tak że sprawnie poszło.
A wczoraj zrobiłem zakup w Amazon i planowana dostawa do paczkomatu Inpost na 03.01. Zobaczymy w praktyce jak to wypadnie.