Sprzedam ogromną kolekcję płyt!
-
Spis płyt tu:
https://docs.google.com/file/d/0BwvpM-S ... lKZEk/edit
Jeśli potrzeba zdjęć, informacji, proszę o kontakt POPRZEZ MAIL!
piotr.sumela@gmail.com
Pozdrawiam,
Piotr.
https://docs.google.com/file/d/0BwvpM-S ... lKZEk/edit
Jeśli potrzeba zdjęć, informacji, proszę o kontakt POPRZEZ MAIL!
piotr.sumela@gmail.com
Pozdrawiam,
Piotr.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zrób publiczny dokument, a nie z potrzebą logowania się do Google...XanderPL pisze:Spis płyt tu:
Spis jest bardzo słaby, bo zawiera tylko wykonawcę i tytuł. Żadnych informacji o wydaniu ani o cenach.
Jeśli nie planujesz już tutaj zaglądać to nie obrazisz się jeśli ogłoszenie wyleci za niespełnianie warunków?XanderPL pisze:Jeśli potrzeba zdjęć, informacji, proszę o kontakt POPRZEZ MAIL!
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=35&t=1545
Jeśli nie wiesz "z czym to się je", ale chcesz się tego pozbyć to rzuć chociaż jakąś ceną za całość.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- wnusiu94
- Kontakt:
Re: Sprzedam ogromną kolekcję płyt!
Zakupiłem od użytkownika 2 pozycje - Ohydę oraz Śmierć Dyskotece. Kontakt był bezproblemowy, a płyty zostały perfekcyjnie zabezpieczone w paczce. To rozumiem!
-
Będę zaglądał, ceny nie podałem bo się na nich nie znam, więc nie chcę rzucać bezsensownie zawyżonej ceny. Liczę na uczciwość ludzi, że zaproponują porządnie cenę tak abym ja nie był stratny ani kupujący.
Nie, nie obrażę się jeśli ogłoszenie wyleci, bo jeśli nie sprzedam płyt w przeciągu 2 tygodni, po prostu je wyrzucę na śmietnik. Ja stratny nie będę bo dostałem je za darmo, to Wy możecie stracić okazje na kupno.
Nie, nie obrażę się jeśli ogłoszenie wyleci, bo jeśli nie sprzedam płyt w przeciągu 2 tygodni, po prostu je wyrzucę na śmietnik. Ja stratny nie będę bo dostałem je za darmo, to Wy możecie stracić okazje na kupno.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To rzuć chociaż jakąś cenę za całość. Poza tym, oceń stan przynajmniej wzrokowo.XanderPL pisze:Będę zaglądał, ceny nie podałem bo się na nich nie znam, więc nie chcę rzucać bezsensownie zawyżonej ceny.
XanderPL pisze:Liczę na uczciwość ludzi, że zaproponują porządnie cenę tak abym ja nie był stratny ani kupujący.
W takim układzie przy każdej cenie nie będziesz stratny, bo jest to czysty zysk. W związku z tym, czy sprzedałbyś całość po złotówce od sztuki?XanderPL pisze:Ja stratny nie będę bo dostałem je za darmo, to Wy możecie stracić okazje na kupno.
Jeśli tak to fajnie. Jeśli nie to... dlaczego nie? Podaj wobec tego jakąś cenę minimalną od sztuki.
Pytam o to w Twoim interesie, bo są tu tacy co lubię skupywać płyty hurtowo, a potem je dalej odsprzedawać.
Wyrzucanie użytecznych płyt na śmietnik to debilizm, Już lepiej to komuś oddać, skoro są niepotrzebne.
Jeśli tutaj nie znajdziesz chętnych na wszystko to najwyżej wystaw całość od złotówki na aukcję. Z pewnością ktoś to łyknie.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Stan idealny oprócz jednej płyty którą niestety przy transporcie uszkodziłem, wszystkie mają folie na sobie, przesłuchane max jeden raz i to tylko po to, żeby przegrać na kasetę. Sprzedaję zwykle po 2 zł od płyty + koszta przesyłki. Niektóre wystawiłem na allegro osobno, możecie zobaczyć na moim profilu:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=27548246
Cena oczywiście podana różnie, można śmiało targować.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=27548246
Cena oczywiście podana różnie, można śmiało targować.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
No! Tak lepiej, zdecydowanie 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- wb83
Zakupiłem od kolegi płytę Tomasza Stańko Switzerland za 5zł stan idealny.Dobry kontakt. Płyta super zapakowana. Polecam
- Ethnicolor
@XanderPL, czy Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne? Bo mówiłeś, że wyrzucisz te płyty, a tam by się parę fajnych pozycji dla mnie znalazło...
- michmaz
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli nie odpowie to piszcie na jego adres e-mail.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum