Do sprzedania mam:
nic

Mieszkam w Rzeszowie, odbiór osobisty lub wysyłka, sposób realizacji do dogadania, jestem otwarty na wszelkie możliwości

Raczej nie. Technics pakował swoje wkładki na swoje gramofony + AT-VM8 jest starsza od gramofonugodzinilla pisze: ↑23 gru 2022, 23:49Jest to prawdopodobnie oryginalna wkładka, z którą wyszedł mój Technics.
Na Wojtka wiedzy jak zawsze można polegaćWojtek pisze: ↑24 gru 2022, 00:50Raczej nie. Technics pakował swoje wkładki na swoje gramofony + AT-VM8 jest starsza od gramofonugodzinilla pisze: ↑23 gru 2022, 23:49Jest to prawdopodobnie oryginalna wkładka, z którą wyszedł mój Technics.
Jeśli posiłkować się instrukcją obsługi to SL-1600 mk1 parowano razem z Technics EPC-270C.
Kolego Wojtku czy na SMB 5 wejdzie igła ze starszej wkładki Ortofona LM30 lub Concorde 30 i czy to dobre połączenie czy lepiej poszukać oryginalnego LM do tej igły?
Nie przeszkadza a raczej ciekawi. Ma duże możliwości regulacji. Szczerze to nie montowałem jej jeszcze. Nie mialem czasu wytoczyć sobie ciężarka, który oryginalnie dodawany był do tej wkładki. Z tego co wyczytałem montowało się go zamiast oryginalnej przeciwwagi. Nie znalazłem też informacji jaka była jego masa.
Poratuję Ciebie